De 3 bedste sommerhandler i Superligaen

  • 5. september 2018

Sommertransfervinduet er lukket og vi kan nu derfor begynde at kigge lidt på hvem der har været de bedste handler. Vi har taget et kig på de 3 spillere vi synes har været de bedste handler. 

3. Uffe Bech

Billedresultat for uffe bech brøndby

Uffe Bech kom ind hos Brøndby i nogle af de sidste minutter af transfervinduet. Uffe Bech har fået en 1-årig leje aftale + en købs-option hvis Brøndby finder ham god nok. Jeg tror personligt at dette skifte kommer til at at give Brøndby noget mere flair og substans i deres angreb igen. De har manglet en spiller der kan spille sammen med Kamil, efter de har sagt farvel til Pukki. Uffe Bech er fantastisk i de små rum – kan drible, og er bare generelt bare en dygtig spiller. Han har spillet i udlandet i et par år nu, og det har ikke ligefrem været det bedste for ham, så derfor er det godt at han kommer tilbage. Vi skal nok lige give ham lidt tid, men allerede efter den første måned er jeg ret sikker på at vi kan se forandringer hos Brøndby i deres offensive spil. Bech kommer ind på en flot 3 plads.

Lucas Andersen

 Billedresultat for lucas andersen aab

Lucas Andersen er ligesom Uffe Bech vendt hjem til den danske liga. Lucas Andersen har spillet hos Aab inden han kom til udlandet, men nu er han altså tilbage. Han har fået en 1-årig leje aftale med mulig købs-option.
Lucas Andersen er en fantastisk 10’er. Han er utrolig dygtig med bolden, og kan finde de helt små rum. Det giver også lidt mere plads til Kasper Kusk som har manglet en “lege kammerat” til det offensive spil. Lucas Andersen er bare en super spændende spille der skal have hans karrierer i gang igen, og det kan han få hos Aab.

Andreas Bjelland

Billedresultat for andreas bjelland fck

Andreas Bjelland er også hentet hjem til dansk fodbold igen. Andreas Bjelland blev hentet på en fri transfer af FC København. En fri transfer for en spiller af Bjelland’s kaliber må man vist sige er ganske godkendt. Bjelland kommer helt sikkert til at være en kæmpe gevinst for FCK, da de virkelig har manglet en spiller til deres forsvar. Bjellland har fået debut og vi kan allerede se nu hvordan han bare styrer forsvaret, og hvordan han har fået en spiller som Vavro til at ligne en klasse spiller. Bjelland udviser ro og har en masse rutine.
Doye var også meget inde i tankerne, men vi har tænkt lidt ud af boxen og valgt en forsvars-spiller denne gang da det ikke altid behøves at være de offensive der vinder afstemninger.

 

Har du ikke fået købt din Superliga trøje endnu kan du gøre det lige her hos Unisport.