De 3 nominerede til FIFA “The Best” 2018

  • 3. september 2018

FIFA THE BEST skal snart kåres og derfor har vi taget et kig på de 3 der er nomineret, og hvem der mangler. 

LUKA MODRIC

Luka Modric har fornyligt vundet prisen som den bedste midtbanespiller, og årets spiller i Champions League fra sidste sæson af. Han fik også en sølv medalje med VM hvor han også blev kåret til turneringens bedste spiller.
Modric har haft en forrygende sæson med både Real Madrid og det Kroatiske landshold, så derfor kan man vel ikke andet sige det er fortjent han er med. Modric spillede også en stor rolle da Real Madrid vandt også Champions League for 3 år i streg.
Modric vandt også Klub VM, den spanske Supercup og den internationale Supercup.

Mohamed Salah

Mohamed Salah vandt desværre ingen trofæer med hans klub Liverpool eller landsholdet, men hvis man tager et kig på hans personlige stats fra sidste sæson, så kan man egentligt godt forstå at han er nomineret. Salah formåde at scorer 32 mål i den Engelske Premier League, og samtidig lagde han op til 10 scoringer. Han var bare en evig trussel så endnu engang kan man godt argumenterer sig ud af at det er fortjent han er med i kapløbet.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo er selvfølgelig også med i denne nominering. Det mærkelig ved det er næsten bare at han magler han “makker” Lionel Messi som ikke er blandt de sidste 3. Cristiano Ronaldo startede sæsonen lidt sløjt, og der troede alle at han var ved at være færdig, men det lykkes ham alligevel at vende stærkt tilbage og få scoret 26 mål i den spanske liga og 15 mål i Champions League.
Cristiano Ronaldo var også en stor del af deres succes i Champions League som de vandt for 3 år i streg. Det blev også til tilter som den internationale SuperCup, den spanske SuperCup og Klub VM.

Har du ikke fået købt en fodboldtrøje til den nye sæson kan du gøre det lige her hos Unisport.

Hvem skal vinde den?

Det er næsten mærkeligt at man snakker om en Award og denne mand på billedet ikke er med. Hvem der skal vinde ved jeg simpelthen ikke da jeg synes at alle 3 har haft fantastiske sæsoner på hver deres måde.
Jeg må dog sige at jeg ikke forstår hvordan Messi ikke kan være nomineret som en af de sidste. Messi leverede 34 mål i den spanske liga samt 12 oplæg. Det blev også til et spansk mesterskab hvor Barcelona var overlegen + at de vinder den spanske Copa Del Rey.
Det er altid svært at lave sådan nogle Awards det kan der slet ikke være nogle tvivl om, men jeg tror ikke jeg er den eneste som undrer sig over hvorfor Lionel Messi ikke er blandt de 3 sidste.

Billedresultat for lionel messi 2018