De 3 nominerede til FIFA “The Best Målmand” 2018

  • 3. september 2018

FIFA THE BEST Målmand skal snart kåres og derfor har vi taget et kig på de 3 der er nomineret.

Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel er nok blevet nomineret på grund af hans fantastiske VM. Kasper stod med en rednings-procent på 91 til VM i Rusland, hvilket man må sige er meget stærkt. Han tog også 3 straffespark hvilket man også må sige er ganske imponerende. Kasper var også en af hovedmændene bag Danmarks comeback i deres pulje da de skulle kvalificerer sig til VM. Kasper har taget verden med storm i denne sæson og derfor er det utrolig flot og ganske imponerende at han er nomineret til denne flotte pris.

Hugo Lloris

Først og fremmest var han anfører hos det franske mandskab som vandt VM guld. Når man vinder VM guld så har man bare en ganske god chance for at blive valgt som årets bedste målmand. Ikke nok med at han vandt VM, han fik også holdt buret rent i 4 kampe, hvilket også er ganske imponerende. Lloris havde også en god stime med Tottenham i sidste sæson hvor det blev til 15 kampe uden nederlag i Premier League.

Thibaut Courtois

Thibaut Courtois har virkelig fået slået hans navn fast på den store scene efter VM. Han leverede en fantastisk performance helevejen igennem. Specielt kampen i mod Brasilien var vanvittigt, det var alene ham der sørgede for at Beligen gik videre. Der var mange fantastiske redninger i løbet af VM, men kampen i mod Brasilien var latterlig god og derfor fortjente han også at vinde den gyldne handske ved VM.

Courtois havde også en god sæson med Chelsea hvor det blev til 15 rene bur i Premier League.