Euro 2020

Adidas Messi 16+ PureAgality Shock Blue

Adidas har netop lanceret deres nye Speed og Light Pack, som består af 3 nye fodboldstøvler i virkelig iøjenfaldende farver – her kigger vi nærmere på den nye Adidas Messi 16+ PureAgality Shock Blue.

Køb de nye fodboldstøvler hos Adidas, Unisport  og .

Som du nok har regnet ud er det ingen ringere end Lionel Messi’s egen fodobldstøvle der har fået en overhaling i form af den blå ‘Shock Blue’ farve.

Adidas ‘Speed og Ligt Pack’ består af følgende fodboldstøvler
– Adidas Ace 16+ PureControl
– Adidas X16+ PureChaos
– Adidas Messi 16+ PureAgality

Som navnet antyder det har Adidas fokuseret på at designe en fodboldstøvle der passer perfekt til spiillere med Lionel Messi’s tilgang til spillet. Overdelen er udviklet så kontaktfladen mellem fod og bold bliver bedst mulig, hvilket sikrer sublim føling med bolden. Knopperne under støvlen er placeret med fokus på at kunne lave de der lynhurtige retningsskift det kræves når driblingerne bliver ekstra hurtige og snævre.

Har du en lille Messi i maven når du indtager fodboldbanen, er det måske denne her der skal være din næste fodboldstøvle.

Hvor kan jeg købe Adidas Messi 16+ PureAgality Shock Blue?

Find dem til salg lige nu hos Adidas, Unisport  og .

Adidas Messi 16+ PureAgality Shock Blue Adidas-Messi-16-PureAgality-Shock-Blue-04 Adidas-Messi-16-PureAgality-Shock-Blue-03

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store