Hvor ender Antoine Griezmann?

  • 10. juni 2019

Antoine Griezmann har allerede været ude og sige at han ved hvor han spiller næste sæson – Det skulle blive offentliggjort snart, men inden det bliver offentliggjort vil vi da gerne være med til at forsøge og gætte hvor han spiller henne næste sæson.

Barcelona eller PSG?

Vores bud på hvor Griezmann spiller næste sæson er enten Barcelona eller PSG.

Barcelona kommer snart til at mangle noget nyt blod oppe i angrebet, og specielt hvis de vælger at skille sig af med Coutinho, så er der plads til franskmanden. Griezmann er også en spiller der er god i de små rum, og hvis man kender Suarez og Messi så er det deres spids kompetence at gøre det, så alt i alt ville han passe godt ind i Barcelona.

Et andet bud er PSG, og her kan vi egentligt sige det samme omkring spillere. Cavani er ved at være oppe i alderen og hvis man tror på at Mbappe muligvis er på vej væk eller ønsker at prøve noget andet efter næste sæson, så kan man ligeså godt forsøge sig allerede nu med at hente Griezmann, fordi der er så mange klubber efter ham. Griezmann vil give angrebet et nyt pust og en front trio der kunne komme til at lyde på Neymar- Griezmann – Mbappe er vidst skræmmende bare i sig selv.

Det bliver spændende at se hvor han flytter hen når det snart bliver offentliggjort.