Euro 2020

AS Roma Hjemmebanetrøje 2017

I Rom har de netop sagt farvel til klublegende nummer 1, Francesco Totti til gengæld kan de nu sige goddag til den nye AS Roma Hjemmebanetrøje 2017.

Igen i år er det Nike der leverer en hele kollektion af beklædning til AS Roma. De har gjort det i en årrække og det har resulteret i en lang række fede produkter som er perfekte både på banen men også i fritiden.

Den nye AS Roma Hjemmebanetrøje 2017 kan lige nu købes hos en række sportsforhandlere – vi anbefaler uden at blinke at besøge Nike Store, UnisportSportmastereller JD Sports.

Den klassiske spilletrøje har naturligvis ikke skiftet farve. Det er faktisk ret sjældent at man udfordrer ret meget med med hjemmebanetrøjerne. Der er alt for meget historie og følelser forbundet med klubbens farver – så det gør man bare ikke.

Derfor er det naturligvis igen i år en bordeauxfarvet udgave vi får at se. Trøjen er designet med rund hals med gule detaljer rundt i nakken. De samme gule detaljer ser vi på Nike Swooshen på højre side af brystet.

Shortsene er holdt i den samme røde farve, igen med gul swoosh samt logo.

Sokkerne er i år holdt i helt sort, med gul Nike swoosh samt teksten AS ROMA foran på skinnebenet.

Når en legende som Francesco Totti tager afsked efter at have spillet hele sin karriere i klubben vil det være naturligt at nye spillere tager over. Det skal blive spændende at se hvem der vælger at overtage taktstokken og være den rutinerede spiller de andre kan læne sig op ad. Sæsonen 2017/18 bliver på det punkt utrolig spændende at følge – og særligt som AS Roma supporter.

Den nye AS Roma Hjemmebanetrøje 2017

Skal du have noget nyt AS Roma udstyr til dig selv eller kender du nogen der ønsker sig det kan det lige nu købes hos Nike Store, UnisportSportmastereller JD Sports.

AS Roma Hjemmebanetrøje 2017

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store