Black Friday 2021 DK

Brasiliens Landsholdstrøje ved VM 2018

Brasiliens Landsholdstrøje ved VM 2018.

Det er en af de mest ikoniske dragter i verden – nu skal vi kigge nærmere på Brasiliens Landsholdstrøje ved VM 2018.

Stjernene står i kø for at repræsentere Brasilien ved årets vigtigste sportsbegivenhed. Ved VM i Rusland er den største profil på det brasilianske landshold uden tvivl Neymar, men ud over ham er det verdensklasse spillere på alle de andre pladser på banen.

Det nye gear bliver sat til salg fra d. 23. marts. Vi anbefaler at du køber dem i Nike Store, Unisport, eller Sportmaster.

Det er Nike der står bag de nye spillertdragter og traditionen tro ændrer man ikke alt for meget på en dragt som den brasilianske.

Brasiliens Hjemmebanetrøje

Hjemmebanetrøjen er naturligvis gul, men i år på en lidt ny måde i forhold til den forrige version. Nike kalder den ‘Samba Gold’ for siden skuffelsen for 4 år siden hvor Brasilien ikke formåede at vinde på hjemmebane skal der ske noget.

Brasilien har siden 1954 spillet i gule trøjer på hjemmebane, dog forskellige toner af gul. Den nye gule ‘Samba Gold’ trøje er inspireret af trøjen der blev brugt tilbage i 1970 hvor Brasilien i øvrigt blev verdensmestre. Hvis det kan give brasserne et ekstra gear på banen er det værd at tage med.

På hjemmebane bliver den gule trøje matchet op med blå shorts og hvide sokker. I Neymars tilfælde hvide sokker der er trukket godt op over knæene.

Brasiliens Landsholdstrøje ved VM 2018

Brasiliens Udebanetrøje

Udebanetrøjen er der også knyttet en lille sjov historie til. Et kig i historiebøgerne fortæller at Brasilien for første gang spillede i blåt i en VM finalen i 1958 imod Sverige. En kamp Brasilien vandt med 5-2 og dermed sikrede sig sit første af 5 verdensmesterskaber. Dermed sikrede de sig også den første stjerne der markerer et mesterskab – denne stjerne ser du vævet ind i stoffet på den nye blå udebanetrøje.

Brasiliens udebanetrøje ved VM 2018

Hvor kan jeg købe Brasiliens Landsholdstrøje ved VM 2018

De nye trøjer bliver sat til salg fra d. 23. marts. Vi anbefaler at du køber dem i Nike Store, Unisport, eller Sportmaster.

Brasiliens Landsholdstrøje ved VM 2018

Ud over de to nye spilledragter har Nike også designet en hel kollektion af fritids og træningstøj som du også vil se de brasilianske spillere benytte under årets verdensmesterskab i Rusland denne sommer.

 

Her kan du købe den nye Brasiliens Landsholdstrøje ved VM 2018

Fra forhandlerne nedenfor kan du finde det du søger, samt andre fede spillertrøjer fra landshold i hele verden.

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Euro 2020

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store