Euro 2020

Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2016

Nok en af de mest solgte fodboldtrøjer i Danmark, sæson efter sæson – nu kigger vi nærmere på den nye Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2016.

Imponerende, må være ordet der bedst beskriver Brøndby IF’s fans. Modgangen har været massiv de sidste 10 år, men støtten fra de mest trofaste fans har stort set i hele perioden været uændret og vedholdende. Af samme årsag er Brøndby IF’s trøje en af de mest solgte i Danmark.

Du kan købe Brøndby IF’s nye hjemmebanetrøje hos Unisport

Sidste gang der blev ringet hjem fra Brøndby Stadion og jublet over et mesterskab blev det muligvis gjort fra en Nokia 3310, der var en af tidens hotteste mobiltelefoner i 2005

Igen i år er det danske Hummel der står for designet og de skuffer ikke i år, hvor trøjen naturligvis er gul, shortsene er blå og sokkerne ligeledes blå. På den front må udtrykket ‘intet nyt er godt nyt’ være meget rammende.

Der er dog et par detaljer vi godt lige kan kigge nærmere på.

Trøjens design har sin inspiration fra Brøndby stadion, og på siden af trøjen kan  man ane konturen af de trapper der findes over indgangene til Brøndby Stadion. Derudover finder du klubbens motto ‘Supra Societatem Nemo’ skrevet i nakken.

Hvor kan jeg købe Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2016?

Find den nye hjemmebanetrøje til salg hos Unisport

Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2016

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store