Cristiano Ronaldos mål for Juventus mod Manchester United

  • 8. november 2018

I det her indlæg skal vi lige kigge nærmere på Cristiano Ronaldos mål for Juventus mod Manchester United.

Det er naturligvis altid lidt kontroversielt når topfodboldspillere skal spille imod klubber de tidligere har repræsenteret. Hvis man så lige putter Cristiano ind i ligningen bliver det ekstra kontroversielt. Hvis man så går endnu længere og tilføjer et verdensklasse mål og en overskudsagtig fejring af målet må det da stikke helt af.

Og det var faktisk sådan ca. lige præcis det der skete i går aftes.

Husk du læse mere om Ronaldos Juventus spillertrøje lige her, eller købe dit eget eksemplar hos forhandlere som Unisport, Sportmaster eller Adidas Store.

Cristiano Ronaldo score på en helflugter og bragte sin nye klub, Juventus, foran med 1-0 på hjemmebanen. Han fejrede målet sammen med publikum og medspillere ved at hive godt op i Juventus spillertrøjen og flashe et sæt mavemuskler der vil gøre enhver misundelig. Måske Ronaldo’s egen måde at fortælle kritikkere at han ikke er færdig, og i hvert fald er i sit livs fysiske form.

Her er en video af hvordan målet og fejringen så ud fra tilskuerpladserne.

Nedenfor ser du et billede af hvordan Cristiano Ronaldo hiver op i trøjen efter scoringen.

 

Cristiano Ronaldos mål for Juventus mod Manchester United

For lige at runde historien af skal det naturligvis nævnes at Manchester United på overraskende vis endte med at vinde kampen på et sent comeback. Juan Matta udlignede i det 87. minut inden Leonardo Bonucci i overtiden scorede selvmål.

I stillingen fører Juventis stadig gruppen med 9 point foran Manchester United der har 7 point efter 4 kampe.