Euro 2020

Danmark – VM 2018

Endelig er vi med igen til en slutrunde og det er selvfølgelig fantastisk. Det er præcis sådan det skal være, og selve slut-runden bliver bare lidt bedre når Danmark er med.

Hvis du ikke allerede har set Danmarks nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Danmarks vej til VM 2018

Danmark blev nummer 2 i deres pulje, da de ikke kunne slå Polen. Polen var for stærke i den første halvdel af kampene og der smed Danmark en masse dumme point, men kom godt efter det, og at de bare fik andenpladsen var der en overgang egentlig ikke mange der havde regnet med. Men de danske drenge fik andenpladsen kæmpet hjem, og resulteret i 2 kval kampe i mod Ireland. Den første endte 0-0 og mange var meget negative, men da vi fløj til Dublin var der andre boller på suppen. Eriksen var helt oppe at køre i den kamp, og den vandt vi sikkert, og nu er vi endelig med til en slutrunde.

Profiler på Danmarks landshold

Når man snakker om Danmark, kan man ikke undgå at nævne Christian Eriksen. Eriksen er bare vore største profil, men det er også ham spillet skal gå igennem hvis vi skal skabe nogle chancer. Han er også blevet ekstremt målfarlig når han er med på det danske landshold, og det får vi helt sikkert også at se når vi skal spille ved VM. Hvis Danmark skal have succes skal vi have en Eriksen i topform.

Indledende kampe

Danmark er placeret i Gruppe C sammen med Frankrig samt Australien og Peru.

Vores forventninger til Danmark

Forventningerne til Danmark er faktisk ganske store. Jeg forventer selvfølgelig ikke at de går ud at vinder det hele. Det er måske lidt for stort at sætte sin næse op efter, men at gå videre fra gruppen burde være muligt det kan der ikke være nogle tvivl om. Danmark har en svær gruppe, men Australien og Peru skal kunne slå’es. Så kommer knockout kampene og der kan alt ske, men forventninger er bestemt at vi går videre fra gruppen, og derefter kan alt ske. Danmark skal stå sammen som hold hvis vi vil videre og have et godt resultat, men mon ikke der er gode muligheder for at vi ser et dansk hold der virkelig er sammenspillet og virkelig holder sammen. Gør de det bliver de svære at slå, men jeg tør ikke spå om hvor langt de går, udover at forventningen klart er at de går videre fra gruppen.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store