Diego Costa “den hjemvendte søn”

  • 19. februar 2018

Diego Costa er vendt hjem til Atletico Madrid efter 4 år hos den Engelske klub Chelsea. Costa leverede rigtig flot spil inden han køb til Chelsea, og hovedsagen for at de købte ham tilbage i 2014 var nok hans energi på banen og hans altid farlige målnæse foran målet. Diego Costa var topscore hos Chelsea de sæsoner hvor han spillede og generelt var han en meget velelsket person i London klubben.

Det var nok også det eneste sted han var elsket i England. Han var nemlig også kendt for hans aggressive tilgang til fodbolden. Han var aldrig bange for at gå ind i en tackling og det er han bestemt heller ikke nu.

I dette transfervindue er han så kommet tilbage til Atletico Madrid, fordi at Chelsea’s træner Conte ikke havde den målfarlige angriber med i hans planer til denne sæson.

Jeg tror virkelig det kommer til at blive et savn for Chelsea. Han var altid garant for at lave mål og en af de spillere som altid gik forrest når han spiller, og det mangler de i år. Atletico Madrid fik heller ikke en god sæson start i denne sæson, men med det samme Diego kom ind på holdet så blev det et helt andet Atletico hold. Der er kommet meget mere fart og aggressivitet ind i deres spil. Atletico Madrid har lige nu en anden plads i den spanske liga og er “kun” 7 point bagefter Barcelona så det er ikke helt umuligt endnu. Jeg tror det er en stor tak til Costa som virkelig er kommet ind med hans energi og målnæse. I denne sæson er det blevet til 4 mål i de 8 kampe han har optrådt hos Atletico Madrid og mon ikke at det bliver til den del flere.

Handlen her betegner jeg virkelig som en god handlen til den spanske klub Atletico Madrid, men en knap så god handlen for Chelsea.

Har du ikke fået købt Diego Costa’s trøje endnu?

Har du ikke fået købt Diego Costa’s nye Atletico Madrid trøje kan du købe den lige her hos Unisport.