Euro 2020

EA Sports x Nike Mercurial Superfly 5

Siden 1994 har EA Sports udviklet hvad der i dag er verdens mest solgte og benyttede computer fodboldspil – i den anledning lancerer de i samarbejde med Nike denne EA Sports x Nike Mercurial Superfly 5.

Du skal holde dig til i Nike Stored. 26. september kl. 9.00 hvis du vil have mulighed for at købe støvlen.

Det farverige design på støvlen er inspireret af den udvikling FIFA spillene har været igennem fra 16 bit grafik til det vi i dag ser i FIFA 17, som med lidt god vilje fra tid til anden kan forveksles med det ægte varer.

Mest i øjenfaldende ved disse støvler – ud over de mange farver – er den store pixelerede Nike Swoosh der pryder den ene side af støvlen.

Der er tale om en yderst limiteret release, og alle støvler kommer med et unikt nummer. Det releases i alt 1500 par og de vil uden tvivl blive eftertragtede den dag de bliver sat til salg.

Det er samme fodboldstøvle Ronaldo benytter til dagligt, men om han kommer til at spille nogen officielle kampe i denne udgave vides endnu ikke.

Hvor kan jeg købe EA Sports x Nike Mercurial Superfly 5?

Fodboldstøvlerne bliver sat til salg i Nike Stored. 26. september kl. 9.00 – 3 dage før den nyeste udgave af FIFA spillet (FIFA 17) udkommer.

EA Sports x Nike Mercurial Superfly 5 EA Sports x Nike Mercurial Superfly 5 ea-sports-x-nike-mercurial-superfly-5-04 ea-sports-x-nike-mercurial-superfly-5-05

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store