Kroatien Hjemmebanetrøje EURO 2020

Kroatien Hjemmebanetrøje EURO 2020.
Du vil bl.a. kunne opleve spillerne optræde i den nye trøje når de vigtige kampe i EM skal afvikles. Kampe der altid er meget opmærksomhed omkring fra tilskuere og presse.
Den nye trøje er leveret af Nike, og så ved man godt at der er tale om et kvalitetsprodukt, hvor intet er overladt til tilfældighederne.
Trøjen er i denne version holdt i farverne, hvid og rød. Farver der altid pynter på tilskuerpladserne.
Spillerne fra Kroatien er med andre ord klar til at gøre landet ære, og mon ikke denne nye trøje kan give dem et ekstra skub i den rigtige retning.

Kroatien er kommet i en svær gruppe med England, Skotland og Tjekkiet, men mon ikke den ternede hjemmebanedragt har en mulighed for at stå skarpt ligesom spillerne. Der er slet ikke nogen tvivl om at hvis Kroatien skal vinde et EM indenfor den kommende fremtid så skal det være nu. De har spillere som er ved at være oppe i alderen (Modric, Perisic, Rakitic, mm). Hvis nogle af de nævnte spillere skal have et trofæ er det nu, men vi så til det forrige VM at alt kan lade sig gøre så vi skal endelig ikke udelukke Kroatien ved dette års udgave af EM.

Her kan du købe den nye Kroatien Hjemmebanetrøje EURO 2020

Fra forhandlerne nedenfor kan du finde det du søger, samt andre fede spillertrøjer fra landshold i hele verden.

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “MODRIC” på ryggen vil gøre stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store