Hvad skal der ske med Coutinho?

  • 8. juni 2019
MOSCOW, RUSSIA – JUNE 27: Philippe Coutinho of Brazil during the 2018 FIFA World Cup Russia group E match between Serbia and Brazil at Spartak Stadium on June 27, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Philippe Coutinho har ikke haft en god sæson hos Barcelona. Barcelona gav et svimlende beløb for ham, men det har han altså bare ikke fået indfriet. Det er blevet til mange dårlige præstationer, og mange kampe hvor der slet ikke er blevet spilletid til Brasilianer.

Copa America….

Coutinho er også blevet udtaget til den Brasilianske trup der snart skal spille Copa America på hjemmebane. Det er måske en turnering hvor han kan finde hans gode spil og glæden ved fodbold frem igen. Der har ikke været meget glæde hos Barcelona i år. Publikum har endda også buh’et ham fra banen i et par kampe, så Copa America på hjemmebane bliver et vigtigt redskab til at finde den gamle Coutinho tilbage.

Bliver han i Barcelona?

Philippe Coutinho FC Barcelona Fodboldtrøje

Jeg tror ikke der kan være nogen tvivl om at hvis det er muligt at sælge Coutinho så gør de det. De har ikke fået noget som helst ud af ham så derfor er de ikke bange for at sætte ham på porten også fordi at de ved de godt kan tjene en del penge på ham stadigvæk.

Hvis man skal kigge på spilleren, så tror jeg også at det er bedst han kommer væk fra Barcelona. Det virker ikke til at være et macth og en hel sæson på bænken igen nærmest vil også være åndsvagt, så derfor tror jeg også at Coutinho ønsker at flytte til en anden klub og se om han ikke kan komme til at gøre det bedre der.

Hvis ikke du har fået købt din nye trøje kan du gøre det lige her hos Unisport.