Hvem vinder Champions League-finalen?

  • 9. maj 2019
Tottenham vs Liverpool

Champions League finalen skal spille i Madrid og her bliver det mellem to engelske hold. Tottenham og Liverpool leverede begge et fantastisk comeback i deres kampe, og endnu engang viste det os bare at fodbold er en fantastisk sport hvor alt kan ske.

Liverpool formåede at vende et 3-0 nederlag på udebane, til en 4-0 sejr hjemme. Liverpool kom ud som lyn og torden og lagde Barcelona ned på Anfield. Der var slet ikke nogen tvivl om at Liverpool var det bedste hold, så det var fuld fortjent de vandt kampen.

Tottenham skulle ude i mod Ajax hente en 1-0 føring som Ajax havde fået fra den første kamp og da der blev fløjtet til halveg i Holland skulle de hente to mål fordi samlet stod der 2-0 til Ajax. Bedst som man troede at Tottenham var ude så skete der altså bare noget lige pludselig. Eriksen og co leverede et fantastisk comeback og Lucas fik lavet et hattrick så kampen endte 2-3 samlet til Tottenham.

HVEM VINDER CHAMPIONS LEAGUE FINALEN??
Mit hjerte siger at Eriksen Tottenham skal vinde og det gør det på grund af de har en dansker på holdet. Eriksen er nu blevet nummer 14 af danskere der får lov til at spille sådan en stor finale hvilket man ikke andet end kan være stolt af.

Jeg tror dog desværre ikke på at Tottenham kan vinde. Liverpool har haft en fantastisk sæson og det de viser i år er bare verdensklasse. De har så mange strenge at spille på og tørster efter et trofæ som jeg tror de henter her i mod Tottenham.

Et bud på kampens resultat vil være 3-1 til Liverpool.