Kampen om den gyldne handske i Premier League

  • 10. december 2018

Sæsonen er godt i gang i det engelske og allerede nu begynder man at snakke om hvem der skal vinde den gyldne handske.. Vi har taget et lille kig på hvem vi tror på at der kan vinde den.

Billedresultat for Ederson manchester city

EDERSON 8 CLEAN SHEETS

Ederson har været fremragende i denne sæson ligesom han også var i sidste sæson. Skal man vurderer hans chance for at vinde den gyldne handske må man give ham gode chancer. Han spiller hos Manchester City som virkelig er godt kørende i år, så  vi kan ikke afskrive denne mand.

Billedresultat for kepa arrizabalaga chelsea

KEPA 8 CLEAN SHEETS

Kepa er kommet til Chelsea i år og der må man også sige at han har fået en forrygende start hos den blå del af London. Han har allerede nu holdt buret rent 8 gange, men jeg tror ikke rigtig på at han vinder den fordi han ikke har det bedste forsvar foran sig. Ingen tvivl om at han bliver en af dem med flest, men hvis man skal måle ham sammen med de andre top målmænd så tror jeg ikke at det bliver ham.

Billedresultat for allison liverpool

Alisson 10 CLEAN SHEETS

Alisson er kommet til Liverpool i år, og det tror jeg ikke at du kan finde en eneste Liverpool fan som er utilfreds med. Den mand har taget det engelske med storm og har allerede holdt buret rent hele 10 gange ud af de første 16 kampe. Jeg er ret sikker på at denne mand for lov til at vinde den gyldne handske når sæsonen er overstået. Han har været forrygende sammen med et stabilt Liverpool forsvar som er styret af den hollandske kæmpe Van Dijk.

Billedresultat for david de gea manchester united

OUTSIDER DAVID DE GEA 2 CLEAN SHEETS

David De Gea plejer ikke at lukke særlig mange mål ind, men i denne sæson kan man ikke andet end sige har været forfærdelig hvis man kigger med De Gea’s briller. Han har kun formået at holde buret rent i 2 kampe, hvilket man ikke helt kan kalde optimalt. Det virker måske fjollet at tage ham som en outsider fordi han står bag et utrolig ringe forsvar, men man ved aldrig med denne mand. Han kan finde nogle redninger som ingen andre kan, men at vinde den gyldne handske i år bliver vist en for stor mundfuld, men han skulle med på listen, så derfor kaldte vi ham en outsider.