Mauro Icardi skifter til Juventus?

  • 16. februar 2019

Mauro Icardi har været en fast mand på Inter’s mandskab gennem mange år hvor det også er blevet til en masse mål. Nu går rygterne på at han måske skal på et nyt eventyr til sommer. 

Billedresultat for icardi juventus

Icardi var udtaget til kamp i mod Rapid Wien men der nægtede han at tage med, så nu er han blevet frataget anførerbindet hos Inter. Hvis man skal tro den italienske journalist De Maggio, så skulle der være et meget opsigtsvækkende skifte på vej i Serie A:

– At de fratager ham anførerbindet er en stor beslutning. Jeg tror Inter er klar over, at Icardi har en aftale med Juventus, udtaler De Maggio til Calciomercato.

Relateret billede

En trio i Juventus til sommer kan derfor komme til at hedde Ronaldo – Icardi – Dybala. Det er dog et stort skifte så vi ved stadigvæk ikke om der skulle være noget i det, men det virker meget mærkeligt at det lige pludselig kommer ud at han måske allerede nu har en kontrakt med Juventus. I fodbold sker der meget på kort tid og der kommer hurtigt et rygte som man enten kan tro på eller lade vær. Jeg har personligt lidt svært ved at tro på dette rygte da man allerede i sommers afviste at hente Icardi fordi man ville have plads til Ronaldo.

Det kan selvfølgelig være et spin fordi de vidste at de allerede ville have en aftale på plads til ham når næste sæson gik i gang på grund af Financial Fairplay. Det bliver i hvert fald en spændende udvikling at følge. Icardi er helt sikkert ikke at finde i Inter til sommer, men hvor han skifter hen er endnu uvist.