Nicolai Jørgensen på vej væk fra Feyenoord?

Nicolai Jørgensen på vej væk fra Feyenoord?

Er den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen på vej væk fra Feyenoord? Det er lidt det spørgsmål vi sidder tilbage med efter at have set hans kone Theresa Kofoed Jørgensens post på Instagram tidligere på ugen hvor hun i teksten til et billede af havnen i Rotterdam bl.a. skriver følgende, “Magical city in many ways. Thank you for having us, Rotterdam”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Magical city in many ways ? Thank you for having us, Rotterdam ❤️

Et opslag delt af Theresa Kofoed Jørgensen (@theresakofoed) den

Netop sætningen “Thank you for having us, Rotterdam” sætter spekulationer i gang. For normalt er det en sætning du ville bruge når du tager afsked med noget.

Der er da også en række hollandske Feyenoord fans der kommenterer på lige netop denne ordlyd.

Som en detalje kan det nævnes at opslaget i skrivende stund har fået 5953 likes hvor det bl.a. kan nævnes at Nicolai Jørgensen selv har liket det.

Om Theresa Koefoed Jørgensen har talt over sig og røbet et snart forestående skifte, eller rent faktisk bare har brugt en måde at formulere sig der kan misforståes vil kun tiden vise.

Nicolai Jørgensen har tidligere fortalt om stor interessen fra Newcastle i Premier League. Dette salg gik dog i vasken da Feyenoord trods kæmpe bud ikke var interesseret i at sælge den danske bomber. England og Premier League kunne være en oplagt destination, men om Newcastle stadig er interesseret må stå hen i det uvisse.

Under alle omstændigheder vil det blive spændende at følge Nicolai Jørgensens karriere fremadrettet.

Kommentarer

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar