Euro 2020

Nike Mercurial Superfly 6 What The

Den nye ‘Nike Mercurial Superfly 6 What The’ er en ny fodboldstøvle sammensat med inspiration og henvisninger fra et hav af tidligere Mercurial fodboldstøvler.

‘What the..’ som i ‘Hvad sker der lige her…’

Nike har tidligere releaset ‘What The…’ modeller. Både Sneakers og Fodboldstøvler er blevet udsat for designernes behandling hvor man tager udgangspunkt i en række tidligere modeller eller farver og sætter dem sammen til en helt ny sko eller fodboldstøvle.

Som du kan se er fodboldstøvlen holdt helt i sort, men med afteninger i overdelen. Det er disse aftegninger der hver især sender hints tilbage i historien til tidligere historiske Mercurial modeller.

Er du vild med fodboldstøvler generelt skal du se vores oversigt over de lækreste og nyeste fodboldstøvler på markedet lige nu.

Denne Nike Mercurial Superfly 6 What The releases i anledningen af 20 års jubilæet for den første Mercurial fodboldstøvle. Mercurial jubilæet vil blive fejret i stor stil hele året, men vil uden tvivl peake frem mod årets VM i Rusland hvor Nike forventes at smide en masse vilde produkter på hylderne.

En spiller der gennem alle 20 år har været med til at gøre Mercurial fodboldstøvlerne populære er (den originale) Ronaldo der her fremviser rækken af tidligere Mercurial modeller der har været med til at inspirere til denne nye ‘What The…’ model.

Hvor kan jeg købe Nike Mercurial Superfly 6 What The?

Nike Mercurial Superfly 6 What The releasede eksklusivt i NikeLab i Milano d. 8. marts men resterende par vil blive sat til salg d. 12.marts i Nike Storesamt udvalgte forhandlere hvor Unisportforventes at være med.

Nike Mercurial Superfly 6 What The

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store