Ny træner hos Arsenal, Napoli og Chelsea?

  • 23. maj 2018

Vi er blevet færdig med sæsonen og pre-season er allerede gået i gang i forhold til at få stablet en ny trænerstab og nye spillere ind for nogle klubber. 

Ancelotti tager over i Napoli

Det er blevet bekræftet at Carlo Ancelotti tager over hos Napoli på en tre-årig kontrakt. Sarri har ikke fået fornyet hans kontrakt, men mon ikke også det er fordi at han skal et andet sted hen. Valget på Carlo er fantastisk. Han er en Italiensk manager som er utrolig velhavende og velset i alle lande. Han er bestemt en manager der har noget på hjertet, men også samtidig en træner der kan sige hans mening.

Jeg er ret sikker på at det er den bedste løsning Napoli har gjort, ved at ansætte den rutineret Carlo Ancelotti.

Billedresultat for carlo ancelotti napoli

Unai Emery tager over i Arsenal

Der sker noget i de store klubber rundt omkring i Europa. Arsenal har også fået en ny manager efter et langt samarbejde med Wenger. Jeg havde overhovedet ikke set den komme at Unai Emery skulle overtage efter Wenger, men trænervalget tror jeg faktisk ikke er så skidt endda. Han har trænet nogle af de allerbedste spillere og det tror jeg at han kommer til at nyde godt af i hans tid i Arsenal. Der er ikke nogle tvivl om at det bliver en kæmpe arv at skulle tage over efter Wenger. Det er ikke noget han kommer til at gøre på en en måned eller to – det kan sagtens komme til at tage år.

Unai’s spillestil passer perfekt ind hos Arsenal. Han elsker den hurtige boldomgang, og offensiv fodbold, så det bliver rigtig spænende at følge ham hos Arsenal.

Billedresultat for unai emery

Maurizio Sarri overtager i Chelsea?

Conte ligner stadigvæk en færdig mand hos Chelesa, og rygterne går på at Sarri skal overtage. Sarri har som sagt ikke fået forlænget hans aftale med Napoli, og mon ikke det er fordi at London klubben lurer i kulisserne. Der er som sagt ikke noget officielt endnu, men en ting er sikkert og det er at Chelsea henter en ny træner. De har ikke været tilfreds med Conte i denne sæson, så jeg er ret sikker på at han er fortid.

Sarri ville være en god træner at få ind. Hans spillestil er offensiv, men han kan bestemt også finde ud af parkerer en bus, hvis det hvad der skal til for at vinde en fodboldkamp. Sarri er dog ikke ligeså aggressiv ude på bænken, men derfor kan han selvfølgelig godt være en god og dygtig træner som han bestemt er. Det helt store mål for ham hvis han bliver valgt, er at få spillere ind, så de ikke mister Eden Hazard som er deres helt store nøgle.

Billedresultat for sarri