Black Friday 2021 DK

Sydkoreas Landsholdstrøje ved VM 2018

Sydkoreas Landsholdstrøje ved VM 2018.

Har du set  Sydkoreas Landsholdstrøje ved VM 2018?

Nej, det tænkte vi nok. Måske kender du ikke så meget til Sydkorea når det kommer til landsholdsfodbold, og måske vidste du slet ikke at de var kvalificerede til VM i Rusland denne sommer. I så fald er du ikke alene. Vi var i hvert fald selv nødt til lige at tjekke op på fakta da vi så Sydkoreas Landsholdstrøje ved VM 2018 dukke op i en pressemeddelelse fra Nike.

For det er lige præcis Nike der står bag designet af de nye landsholdsdragter til et af de mest succesfulde landshold i Asien.

Hele den Sydkoreanske kollektion inklusiv pre-match trøjer og træningssæt bliver sat til salg d. 6. april i Nike Store  og hos Unisport.

Sydkoreas hjemmebanetrøje 2018

Til årets slutrunde i Rusland møder Sydkorea op i en rød trøje i et meget minimalistisk design. De tilhørende shorts er sorte og sokker røde, som trøjen.

Sydkoreas Landsholdstrøje ved VM 2018

Sydkoreas udebanetrøje 2018

I designet af udebanedragten har designerne fra Nike givet det lidt mere gas og leget mere med farverne fra det Sydkoreanske flag, rød, hvid og blå. Dragten er udpræget hvid, men men et blå og rødt mønster på bryst og mave af den stilsikre trøje. Shorts og sokker er hvide. Efter vores mening er denne trøje top lækker og kunne godt gå hen og blive en publikumsfavorit.

Sydkoreas Udebanetrøje ved VM 2018

Hvor kan jeg købe Sydkoreas Landsholdstrøje ved VM 2018?

Hele kollektionen bliver sat til salg d. 6. april. Vi anbefaler at du køber dem i Nike Storeeller Unisporthvis du er på udkig efter en dansk forhandler.

Der er naturligvis også designet nye træningsdragter, pre-match trøjer osv. som også bliver tilgængelige

Her kan du købe den nye Sydkoreas Landsholdstrøje ved VM 2018

Fra forhandlerne nedenfor kan du finde det du søger, samt andre fede spillertrøjer fra landshold i hele verden.

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Euro 2020

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store