Anders Dreyer

Anders Dreyer og skiftet til Brighton

20-årige Anders Dreyer er for nyligt skiftet til den engelske Premier  League klub Brighton fra Esbjerg.

Billedresultat for anders dreyer

Anders Dreyer var en af de helt store hovedpersoner i Esbjergs oprykning til Superligaen i år. Dreyer leverede 21 mål og var en evig trussel foran modstanderens mål. I denne sæson blev han som sagt solgt til Brighton, og inden skiftet fik han lov at spille 4 kampe i den bedste danske række hvor det blev til 1 mål + 1 assist.

Hvad kan Dreyer give Brighton?

Billedresultat for anders dreyer

Der er vist ikke nogle tvivl om at i første omgang bliver han tildelt en stor rolle på deres U-23 hold, som er Brighton’s andet hold. Dreyer er et langtids projekt som skal have lov til at udvikle sig i den engelske liga og det gør han bedst ved at starte på U-23. Dreyer kan helt sikkert give Brighton noget nyt energi hvis man skal tænke noget langsigtet. Han kommer ind med en virkelig god teknik og et fantastisk touch på bolden. Dreyer er også kendt for at have et rigtig godt blik for hans medspillere så det får de helt sikkert også at se i det Engelske.

Men der skal heller ikke være nogle tvivl om at i denne sæson er der nok ikke så meget spilletid i Premier Leauge, medmindre han præsterer super godt hos U-23 eller der kommer skader. De forskellige cup turneringer kan også åbne en vej til noget spilletid og skulle det ske så er der jo kun en ting at gøre og det er at gribe chancen.

Brighton har ikke så mange individuelle spillere og der kan Dreyer måske komme ind og gøre en forskel igen hvis man tænker lidt langsigtet. Der er helt sikkert en plan med at han skal have noget erfaring og det henter han med U-23, og præsterer han godt der kan han måske få chance et par gange.

Dreyer skal ind at vise hvilken klasse spiller han er på bolden. Han elsker at drible med bolden og leverer de gode afleveringer. Kan vi få noget af det frem i ham er jeg sikker på at han nok skal blive en succes i England, hvis man skal kigge lidt langsigtet ligesom Brighton har gjort.

Har du ikke fået købt en trøje endnu kan du gøre det lige her hos Unisport.

 

Kommentarer

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar