Euro 2020

AC Milan Fodboldtrøje 2014

AC Milan Fodboldtrøje. Navne som Abate, Abbiati,  og senest superindkøbet Fernando Torres vil i sæsonen 2014/15 trække i de her trøjer, der som sædvanlig er klassiske i deres valg af farver, men dog også med plads til et par artige overraskelser.

Find alle AC Milans spillertrøjer hos Unisport.dk hvor du også jan få trykt eget navn og nummer på trøjerne.

I år er det Adidas der står bag designet af AC Milans spillertrøjer.

AC Milan Fodboldtrøje 2014/15

Hjemmebanetrøjen har naturligvis de klasiske sorte og røde striber på langs, så ingen overraskelser der, men hvis man kigger nærmere på trøjen vil man bemærke at der er blevet plads til et alternativt AC Milan logo som man ellers kender det. AC Milan har valgt at benytte St. George’s Cross – der i Italien kaldes St. Ambrose’s Cross, som også er det officielle flag for byen Milano. På 3. trøjen benytter de det logo som du kender.

AC Milan Fodboldtrøje 2014/15
Udebanetrøjen er hvid med tynde striber på tværs og med bordeaux detaljer i form af krave, logo og striber lange ærmerne.

En super fin udenbanetrøje Adidas har fået strikket sammen til AC Milan i denne sæson.

AC Milan Fodboldtrøje 2014/15
3. trøjen
er ofte den hvor designerne giver den lidt mere gas end normalt, eksperimenterer lidt mere med farver, og generelt bare udfordrer mere. Dette er også tilfældet i år, hvor det er blevet til en sart gul med grønne detaljer der står godt i kontrast.

Hvor kan jeg købe AC Milan Fodboldtrøje 2014?

Køb dem hos Unisport.dk hvor du også har mulighed for at få trykt navn og nummer på trøjerne.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store