Adidas X 16+ PureChaos Solar Red

Adidas X 16+ PureChaos Solar Red

Adidas har netop lanceret deres nye Speed og Light Pack, som består af 3 nye fodboldstøvler i virkelig iøjenfaldende farver – her kigger vi nærmere på den nye Adidas X 16+ PureChaos Solar Red.

Det er spillere som Gareth Bale og Luiz Suarez der har været i tankerne da Adidas designede disse fodboldstøvler, og det er også dem vi den kommende tid kan se indtage de spanske stadions i de nye Adidas X 16+ PureChaos i farven Solar Red.

Køb de nye fodboldstøvler hos Adidas, Unisport  og .

Trenden blandt fodboldstøvler fra Adidas er at de kommer uden snørrebånd, og denne er ingen undtagelse. Teknologien er nu så god at pasformen og komforten er lige så god som i støvler med snørrebånd.

Adidas ‘Speed og Ligt Pack’ består af følgende fodboldstøvler
– Adidas Ace 16+ PureControl
– Adidas X 16+ PureChaos
– Adidas Messi 16+ PureAgality

Adidas X16+ PureChaosl er fodboldstøvlen der er skabt til spilleren der kan gøre det uventede. Kort sagt skabe kaos i modstanderens felt.

De hurtigste spillere, og dem med det kraftfulde spark vil virklig trves i disse sko. Ikke tilfældigt at netop Gareth Bale og Luiz Suarez lægger krop til dem her.

Hvor kan jeg købe Adidas X 16+ PureChaos Solar Red?

Find dem til salg lige nu hos Adidas, Unisport  og .

Adidas-X16-PureChaos-Solar-Red-02 Adidas-X16-PureChaos-Solar-Red-03 Adidas X16+ PureChaos Luiz Suarez Adidas X16+ PureChaos Gareth Bale

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store