Brasiliens Landsholdstrøje ved VM 2014

Brasiliens Landsholdstrøje – sidder naturligvis på maven af storfavoritterne til at hjemtage VM titlen i 2014. ALT taler for at 2014 bliver Brasiliens år. Sjældent har de kunne samle en så spændende trups om tilfældet er, og med en massiv hjemmebanefordel bør det ligge lige til højrebenet at vinde VM. Alle detaljer omkring VM bliver der gået op i og her kan du se Brasiliens Landsholdstrøje som der skal spilles i til sommer.

Brasiliens Landsholdstrøje

HJEMMEBANE Klassisk gul hjemmebanetrøje med grønne detaljer, og et logo med hele 5 (!) stjerner over, der signalerer “Skrid – vi har vundet VM 5 gange, og har tænkt os at gøre det igen!” Et strømlignet og frygtindgydende signal at sende til modstanderne der nok skal få noget at ryste i shortsene over når stjerner som Neymar, David Luiz, Hulk og de andre verdensstjerne stiller op til sambabold.

UDEBANE (2. TRØJE) Lige så sikkert som hjemmebanetrøjen er gul, lige så sikkert er det at 2. trøjen er blå. Nogen ting ændrer man bare ikke ved. Trøjen siges at skulle symbolisere vandet, som har en stor betydning for det brasilianske folk. En rigtig rigtig flot trøje, som lige nu står højt på undertegnedes ønskeseddel.

UDEBANE (3. TRØJE) Selv om Brasilien er på hjemmebare ved VM skal de selvfølgelig også have en udebanetrøje til de kampe hvor de officielt er ‘på udebane’. Og sikke en trøje Nike har fået designet. Den her udebanetrøje er muligvis den vildeste ved VM. En mørk grøn, nærmest sort, trøje – helt tætsiddende – kun med Nike Logo og det brasilianske fodboldforbunds nærke. …og så selvfølgelig lige de der berømte 5 stjerner. Bum!

Hvor kan jeg købe Brasiliens Landsholdstrøje?

Find dem lige nu hos Unisport.dk
Brasiliens Landsholdstrøje
Brasiliens Landsholdstrøje
Brasiliens Landsholdstrøje til VM

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store