Bundesliga fodboldtrøjer

Hvis du er på udkig efter Bundesliga fodboldtrøjer så skal du læse med lige her hvor vi har nogen gode anbefalinger.

Du kan købe de tyske Bundesliga fodboldtrøjer hos bl.a. og Unisport.

Hvis du er vokset op som fan af en klub i den Tyske Bundesliga er der en stor chance for at du er Bayern München fan. Den traditionelle klub’s historie og resultater taler for sig selv, og den er uden sidestykke den største klub i Tyskland.

Mange danskere af ældre årgang kunne også være tilbøjelige til at være fans af Borusia Dortmund. For nogen bunder det helt tilbage til dengang den legendariske landsholdsangriber Flemming Povlsen bankede kasser ind. Det gjorde han sammen med den lige så legendariske Schweizer Stephane Chapuisat. Med mesterskaber, Europæisk succes og en generelt underholdende spillestil er det et hold der appellerer til mange fodboldfans.

Ebbe Sand, Christian Poulsen og Søren Larsens succes for Schalke 04 i nyere tid har også skabt en god dansk fanbase for klubben i Gelsenkirchen.

En del fans af danske FC København har formentlig lidt ekstra fokus på hvad der sker i Werder Bremen hvor både Thomas Delaney og Ludvig Augustinsson nu husserer.

Andre historisk store klubber som Stuttgart, FC Köln, Bayer Leverkusen, Hamburger SV og Eintracht Frankfurt.

Red Bull Leipzig er med danske Yussuf Yurary Poulsen på holdet absolut også en klub der i Dnamark er begyndt at sælge rigtig mange Bundesliga fodboldtrøjer.

Danskere i Bundesligaen

I skrivende stund er der hele 7 danskere der spiller i den Tyske Bundesliga, så vi er med andre ord meget godt repræsenteret.

Borussia Mönchengladbach: Jannik Vestergaard
Dortmund: Jacob Bruun Larsen
FC Köln: Frederik Sørensen
Mainz 05: Emil Berggreen og Viktor Fischer
RB Leipzig: Yussuf Poulsen
Werder Bremen: Thomas Delaney

Her kan du købe Bundesliga fodboldtrøjer

Hvis du skal have en af de lækre Bundesliga fodboldtrøjer skal du slå et smut forbi enten Unisporteller hvor du finder de største danske sortimenter indenfor netop dette.

 

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store