Christian Eriksen Manchester United Fodboldtrøje

Nu kan det endelig lade sig gøre at trække i en helt ny Christian Eriksen Manchester United Fodboldtrøje.

Siden Christian Eriksens kontrakt med Brentford udløb har der været mange rygter om hvor han skulle fortsætte sin karriere. Et af de varmeste navne har været hans tidligere klub Tottenham, men også Manchester United har længe spøgt i kulisen. Nu er det altså officielt at han skifter til de røde djævle som klubben også kaldes.

Du kan købe din Christian Eriksen Manchester United fodboldtrøje hos Unisport eller direkte hos Adidas der står bag kreationen.

Her kan du købe en Christian Eriksen Manchester United Fodboldtrøje

Hos både Adidas og Unisportkan du købe trøjer med valgfrit tryk. Bemærk at Chrisitan Eriksen har fået tildelt rygnummer 14 – et nummer han ikke tidligere har spillet i.

Christian Eriksen Manchester United fodboldtrøje

Danskere i Manchester United gennem tiden

Med Christian Eriksens skifte til ‘The Red Devils’ går han i fodsporene på få, men store danske fodboldspillere.

Jesper Olsen (1984-1988)

Jesper Olsen er den første dansker der har været på holdkortet i Manchester United. Han opnåede pæn succes scorede 21 mål i 139 kampe. Han vandt FA Cup’en i sin tid i klubben.

John Sivebæk (1986-1987)

John Sivebæk spillede en enkelt sæson hvor han opnåede 31 kampe og scorede et enkelt mål. Han skiftede fra Vejle Boldklub, og endte efter opholdet i Manchester United i Saint Etienne.

Peter Schmeichel (1991-1999)

Uden tvivl den største af de danske spillere der har repræsenteret klubbe. Det kan ikke engang en Christian Eriksen lave om på. Peter Schmeichel spillede 292 kampe for United og vandt bl.a. i perioden hele 5 mesterskaber, 3 FA Cups og Champions League en enkelt gang (1999).

Peter Schmeichel scorede i øvrigt hele 2 mål for United – og det var ikke på straffespark.

Mads Timm (2002-2006)

Mads Timm var igennem hele United’s ungdomsafdeling, men nåede aldrig at spille officielle kampe for 1. holdet. Inden han, som 16-årig, kom til United spillede han i OB.

Anders Lindegaard (2010-2015)

Den danske målmand var tilknyttet Manchester United i 5 sæsoner, men det blev dog kun til 19 officielle 1. holdskampe for den blonde dansker, der table målmandskampen til David De Gea.

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store