Christian Eriksen Real Madrid Fodboldtrøje

Inden længe kan vi måske snart kigge nærmere på intet mindre end en Christian Eriksen Real Madrid Fodboldtrøje.

Skifter Christian Eriksen til Real Madrid, som mange rygter tyder på, vil det være intet mindre en en sensation. At optræde for kongeklubben fra Madrid er for mange professionelle fodboldspillere det ypperste du kan opnå, og gør du det godt her, vil du for altid være elsket og idoliseret i den spanske hovedstad.

Danskere i Real Madrid gennem tiden

Skulle Christian Eriksen gå hen og trække den hvide trøje over hovedet går han i fodsporene på få, men store danske fodboldspillere.

Henning Jensen (1976-1979)

Henning Jensen scorede 16 mål i 81 kampe for Real Madrid i 70’erne og var den første dansker til at iføre sig den hvide Real Madrid trøje på Santiago Bernabeu.

Michael Laudrup (1994-1996)

Michael Laudrup foretog det forbudte skifte fra FC Barcelona til Real Madrid, og opnåede stjernestatus i denne periode. Han var ofte i oplæggerens rolle, men formåede også at score 12 mål i løbet af de 62 kampe han nåede.

Thomas Gravesen (2005-2006)

Den seneste dansker der ha optrådt for Real Madrid er Thomas Gravesen der lavede et sensationelt skifte fra Everton til Madrid. Trods blandet success nåede han i perioden 34 kampen og fik en enkelt scoring ind på kontoen.

Her kan du købe en Christian Eriksen Real Madrid Fodboldtrøje

Selv om intet endnu er bekræftet fra hverken, Christian Eriksen, Tottenham eller Real Madrid kan du faktisk allerede nu købe din egen Christian Eriksen Real Madrid Fodboldtrøje. Hos både Adidas, Unisport og Sportmaster kan du købe trøjer med valgfrit tryk. Derfor står det dig frit for om din næste fodboldtrøje skal være med “ERIKSEN” og “23” på ryggen.

Christian Eriksen Real Madrid Fodboldtrøje
Skal Christian Eriksen mon spille med nummer 23 på ryggen i Real Madrid?
Christian Eriksen Real Madrid Fodboldtrøje
Den hvide Real Madrid hjemmebanetrøje er ikoniksk

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store