Den nye FC Barcelona Hjemmebanetrøje 2017

Der skal ske noget nye i Barcelona – et sted at starte er at lancere en helt ny FC Barcelona Hjemmebanetrøje 2017.

Sæsonen 2016/17 er en af den slags de helst glemmer hurtigst muligt i Barcelona. Resultaterne har mildest taget været svingende, særligt i Champions League hvor holdet svingede så meget at de den ene runde kunne spille helt ad helvedes til for runden efter at spille verdensklasse bold.

FC Barcelonas nye fodboldtrøjer kan købes lige nu hos Nike Store, UnisportSportmaster  og JD Sports.

I sæsonen kommer der til at ske mange synlige ændringer. For det første er der kommet ny træner. Dette betyder oftest også at en række nye spillere vil indfinde sig. Måske skal der rulle hoveder i truppen? Derudover får klubben ny trøjesponsor og selvfølgelig er der også blevet lanceret denne nye FC Barcelona Hjemmebanetrøje 2017.

Den nye FC Barcelona Hjemmebanetrøje 2017

Det første man lægger mærke til ved den nye spillertrøje er at den nye japanske storsponsor Rakuten har fået en markant eksponering på fronten af trøjen. Farverne er naturligvis stadig holdt i de klassiske røde og blå vertikale striber. Men der er et twist.

Hvor striberne oftest har været ige brede er der i årets udgave af FC Barcelona hjemmebane spillertrøjen leget lidt med designet. Bredden og mellemrummene mellem striberne er varierer og skaber et mere levende mønster. Striberne går heller ikke helt ud til siden af trøjen men er koncentreret på midten af brystet.

Shortsene er igen i år blå, og sokkerne er det samme.

FC Barcelona Hjemmebanetrøje 2017

Som du kan se på billedet ovenfor ser Neymar ud til at være klar til den kommende sæson og han har personligt en del at bevise. Ikke fordi han har spillet en dårlig sæson i 2016/17 tvært i mod. Han skal dog til at tage ansvar og være med til at løfte holdet helt derop hvor de hører til. Som spanske mestre med helt til slut i Champions League.

Du kan købe de nye fodboldtrøjer hos Nike Store, UnisportSportmaster  og JD Sports.

 

FC Barcelona Hjemmebanedragt 2017

 

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store