Den nye Manchester City Hjemmebanetrøje 2017

Manchester City Hjemmebanetrøje 2017 – ikke mange overraskelser der.

Det kan måske lyde lidt negativt, men sådan er det slet ikke ment. Nogen ting skal man ikke overraske for meget med, og de traditionelle hjemmebanetrøjer er en af dem.

Så langt tilbage undertegnede kan huske har ‘den lille’ klub fra Manchester båret lyseblå trøjer på hjemmebane. Det kan vi glæde dig med at de også kommer til at gøre igen i næste sæson.

Du kan allerede nu købe den nye Manchester City Hjemmebanetrøje 2017 hos forhandlere som Nike Store, Unisport, Sportmasterog JD Sports.

Designet til denne nye fodboldtrøje skal findes et godt stykke tilbage i tiden. Det er nemlig en 50 år gammel trøje designerne fra Nike har ladet sig inspirere af her.

Tilbage i sæsonen 1967/68 hed stjernene på City holdet Mike Summerbee, Colin Bell og Franny Lee. Det gør de ikke i dag, men netop disse spillere har stadig en plads i hjertet på de mest inkarnerede City Fans.

Detaljer som den runde halsudskæring og det mørkerøde bånd rundt i kanten på sokkerne er noget du – hvis du fulgte Manchester City for 50 år siden vil kunne genkende.

Ny teknologi i Manchester City Hjemmebanetrøje 2017

Det kan nok være at farverne og små detaljer er taget fra en 50 år gammel fodboldtrøje, men teknologien i de nye Nike fodboldtrøjer er en helt anden historie.

Manchester City’s nye dragt er designet på Nike Vapor modellen der benytter Aeroswift teknologien. Den er udført i materialer der yder optimal komfort og transporterer sved og varme hurtigt væk fra kroppen.

Selv sokkerne er ikke bare sokker, men derimod udstyret med Nike Grip teknologi der sikrer optimal føling mellem sok og fodboldstøvle.

Er du City Fan og har tænkt dig at købe en ny trøje er det nu du slår til. Så får du en på samme tid klassisk trøje men opgraderet med den nyeste teknologi fra Nike.

Og hvis du skal forklare vennerne lidt om trøjen er det jo ren bonus at kunne kaste om sig med navne som Mike Summeresbee.

Bonusinfo: Mike Summersbee spillede 10 sæsoner i Manchester City fra 1965-75 og nåede i samme periode 8 landskampe (1 mål) for England.

Du kan købe den nye trøje i Danmark hos forhandlere som Nike Store, Unisport, Sportmaster og JD Sports.

Manchester City Hjemmebanetrøje 2017 Manchester City Hjemmebanetrøje 2017

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store