FC Barcelona Fodboldtrøje 2015

Barcelona Fodboldtrøje 2015! Endelig blev de nye Barcelona fodboldtrøjer præsenteret, og det var ikke uden overraskelser. Det er igen i år Nike der får æren af at sponsorere verdens p.t. bedste klubhold, og det er de nok ikke kede af selv om de nok betaler kassen for at gøre det.

Køb din FC Barcelona Fodboldtrøje i Nike Store eller hos Unisport.dk

FC Barcelona Hjemmebanetrøje 2015

I mange år har det været fuldstændig uden overraskelser når Barcelona præsenterede deres nyeste hjemmebane trøje. Man var sikker på at de som en af de eneste klubber i verden ikke solgte reklamepladsen på maven, og man var om noget sikker på at designet bestod af lodrette striber i de ikoniske røde og blå farver.

Neymar, Suarez, Messi og de andre verdensstjerner skal vende sig til nye striber på en ellers urørlig og ikonisk hjemmebane dragt.

I 2015 får vi ingen af delene. Reklamepladsen blev for et par år siden inddraget; først af Unicef og siden af Qatar Airways. …og de lodrette striber er blevet vekslet til vandrette!

Røde shorts?
Og for at det ikke skal være løgn har man også pillet de blå shorts af dem, men bare rolig, de har fået et par andre, og de er røde. Sokkerne til hjemmebanedragten er næsten helt blå, med en rød kant og gule logoer.

Nike har brugt sindsyg meget energi på at fortælle om hvor bæredygtig den nye teknologi bag trøjerne er, samt hvor svedtransporterende og kølende Nike Dri-Fit teknologien også er, men lad os indse det. Det er ikke det du gider at læse om her.

FC Barcelona Udebanetrøje 2015

Her er revolutionen mindre i år. Man har holdt fast i brugen af farverne fra det catalonske flag, rød og gul. Dog er der væsentlig mere fokus på den gule trøje der præger hele fronten. Den røde farve er henvist til 4 striber der løber fra nakke til bunden af trøjen.

De tilhørende shorts er helt blå, og strømperne er helt gule. En meget klassisk farvesammensætning, som helt sikkert giver våde øjne hvis man har en forkærlighed for Vestegnens Stolthed. For os andre er det er det måske anderledes…

Hvor kan jeg købe FC Barcelona Fodboldtrøje 2015?

Du finder både ude- og hjemmebane trøjerne i Nike Store og hos Unisport.dk
Hjemmebane trøjerne bliver sat til salg d. 26. maj, og udebanetrøjerne fra d. 25. juni.

Barcelona Fodboldtrøje 2015 Barcelona Fodboldtrøje 2015 Barcelona Fodboldtrøje 2015

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store