FC Barcelona Udebanetrøje 2016

Nu er det blevet tid til at præsentere en af de trøjer der altis er ventet med stop sænding blandt verdens fodbooldelskere – her kommer de første billeder af den nye FC Barcelona Udebanetrøje 2016.

Det er igen i år Nike der står bag trøjerne, og de har i denne trøje benyttet deres nyeste Nike AeroSwift Technology for at at skabe den mest komfortable løsning.

Resultatet er er strømlignet og tætsiddende trøje med i svedtransporterende materialer der sørger for at lede sved og varme væk fra kroppen, så spillernes temperatur er optimal.

Du kan du købe dragten i Nike Store  eller hos forhandlere som Unisportog Sportmaster.

Men en trøje holdt i mørk lilla med pink detaljer i form af Nike Swoosh, krave samt en stribe ned langssiden præsenterer Nike og Barcelona en udebanetrøje med et virkelig skarpt look. Shortsene er holdt i samme mørke lilla farve, og striben fra trøjen fortsætter ned langs banene.

De tilhørende sokker og knald pink med Nike og ‘Barca’ branding på skinnebenene.

Mon ikke Lionel Messi, Andres Iniesta, Luiz Suarez og de andre stjerner nok skal gøre det fantastisk i både La Liga, Champions League og de andre turneringer hvor de hvert op stiller op for at vinde.

Hvor kan jeg købe FC Barcelona Udebanetrøje 2016?

Nu kan du købe udebanedragten i Nike Store  eller hos forhandlere som Unisportog Sportmaster.

fc-barcelona-udebanetroje-2016-03 FC Barcelona Udebanetrøje 2016

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store