FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018

Nu skal vi kigge nærmere på FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018.

De seneste dage har FC København teaset godt og grundigt for den nye hjemmebanetrøje som skulle præsenteres på noget usædvanlig vis. Ingen hverken på sociale medier eller kunder i FC København Shoppen havde set trøjen før spillerne løb på banen til den første kamp i Superligaen 2018/19.

Du kan købe FC Københavns Hjemmebanetrøje hos Unisport og Sportmaster

Når en ny trøje lanceres prøver man gerne at fortælle en eller anden form for historie. I sæsonen 2018/19 er historien at hjemmebanetrøjen selvfølgelig er klassisk hvid, men med detaljer i designet der refererer til moderklubberne B 1903 og K.B.

FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018

FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018

Som nævnt er FC København hjemmebanetrøjen naturligvis hvid som den ALTID har været. Det bliver der nok aldrig lavet om på. Det er de blå og sorte detaljer på trøjen vi skal kigge nærmere på, for de er nye i forhold til sidste sæsons udgave.

Nye blå og sorte detaljer

Rundt i halsen og på ærmerne finder man et blåt og sort bånd. På skuldrene finder vi de ikoniske 3 Adidas striber. Adidas finder vi naturligvis også på brystet hvor Adidas logoet er placeret på højre side overfor FC København logoet der naturligvis er placeret ved hjertet. Bemærk at FC København naturligvis har de 2 stjerner placeret over logoet. De symboliserer hver især 5 vundne mesterskaber. Hvis FC København skulle formå at vinde i alt 15 mesterskaber vil de kunne tilføje endnu en stjerne.

FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018

Du kan købe FC Københavns Hjemmebanetrøje hos Unisport og Sportmaster

Carlsberg logo på brystet

Carlsberg der er storsponsor i FC København ejer naturligvis den største reklameplads på trøjen. Derfor er der naturligvis også placeret et Carlsberg logo på brystet af trøjen. Du finder også et lille Carlsberg logo i nakken af trøjen over nummeret.

Af etiske årsager er der ikke Carlsberg logo på brystet på FC København trøjer i børnestørrelser. Alkohol og børn er ikke en god kombination. Det giver god mening.

FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018

Succes is Temporary Loyalty is Forever

I København mener man at Succes er midlertidigt men at loyalitet er evig. Det fremgår af klubbens slogan “Succes is Temporary Loyalty is Forever” som på denne trøje er placeret på trøjen nede i bunden i højre side.

FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018

Hvor kan man købe FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018?

Ud over at købe dem i FC København butikken i Parken kan du med fordel bestille dem online hos Unisportog Sportmaster  hvor du også vil kunne bestille tryk på ryggen af trøjen.

Om det er Viktor Fischer, Dame N’Doye, Carlos Zeca eller en helt anden der skal pryde trøjen så bliver det gjort med stil i år. Navne samt rygnumre tager sig efter min mening meget bedre ud i år og er meget mere synlige på afstand uanset om man ser med på TV eller på stadion rundt om i landet.

FC Københavns Hjemmebanetrøje 2018

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store