Fodbold indendørssko til børn

I det her indlæg vil vi fokuserer på hvad der er på hylderne af fodbold indendørssko til børn lige nu hos forhandlere som Nike Store, Adidas, Unisport og Sportmaster.

Fodbold indendørssko til børn – en af de ting der står øverst på ønskesedlen når vi passerer efterårsferien og græsbanerne bliver lukket, og vi trænger ind i hallerne – når ikke vi spiller ude på kunstgræsset.

Alt efter alder og ambitionsniveau er der forskellige forholdsregler man bør gøre sig når man skal købe indendørs fodboldsko til sine børn. Der er nemlig et par fælles parametre der allesammen bør være opfyldt fir at få en god sko i hus..

Hvad er en god indendørs fodboldsko?

En indendørs fodboldsko er kendetegnende ved at den har en meget ‘flad’ sål der bl.a. tillader hurtige retningsskift samt giver dig en god fornemmelse af at være plantet godt på underlaget. Overdelen på skoen er ofte lavet af læder eller et syntetisk materiale der er skabt til den hårde belastning de her sko bliver udsat for. Man vil ofte også opleve at der er gjort ekstra meget ud af at syninger er forstærkede. Af samme grund er løbesko slet ikke velegnede til at spille fodbold i – boldkontrol og balance fungerer ikke og de vil i øvrigt også blive slidt op efter ganske kort tid.

Mange haller tillader kun brug af fodtøj der aldrig har været brugt udendørs. Og det med god grund. Selv den mindste sten i sålen kan på rekordtid være med til at ridse et gulv fuldstændig og vi skal naturligvis alle passe på de faciliteter vi bliver stillet til rådighed.

Derudover er det ofte forbudt at benytte sorte såler, som vi ellers ser flere af Nike’s modeller har p.t. Det er for at forhindre at sætte mærker på gulvene. Det giver alt sammen god mening.

Fodbold Indendørssko uden snørebånd

Hvis du har et barn der ikke kan binde sine egne snørrebånd kan du overveje en indendørs sko uden, Før i tiden ville en velcrolukning være sagen, men i dag er man stort set gået væk fra det. I stedet for skal du have fat i en sko med en elastisk lukning som du kan se på nedenstående modeller. Personligt synes jeg at sko med snørebånd giver den bedste komfort, men det kan være et rigtig godt alternativ.

Mine egne børn har selv været rigtig glade for indendørs skoene fra både Adidas og Nike med velcrolukning.

Den viste model hedder Nike Jr. Mercurial Vapor 15 Academy og kan købes hos både Unisport og i  Nike Store.

Er dit barn lidt ældre og har fået styr på snørebåndene er mulighederne lidt flere – ambitionsniveauet er måske også steget og behovet for at spejle sig i fodboldsuperstjerner som Lionel Messi, Neymar, og Ronaldo er formentlig også til stede.

Lionel Messi spiller i Adidas, Neymar spiller i Puma og Ronaldo spiller i Nike. Heldigvis har producenterne lavet modeller der ligner dem du ser i TV, men til priser der også afspejler målgruppen. Et par gode fodbold indendørssko til drenge koster typisk omkring 3-500 kr for en helt fin sko.

Mine drenge bruger typisk deres indendørssko i hallerne hen over vinteren, og får så lov til at bruge dem som hverdags sko når indendørssæsonen er overstået om foråret. Det er de færreste sko der har så lang en levetid, så de penge er givet rigtig godt ud.

Vil du spare lidt ekstra på dine fodbold indendørssko til børn?

Hvis hverken du eller din dreng går op i at have de nyeste fodbold sko, er der som regel rigtig gode priser at finde på netop de produkter på udsalgene hos både Nike Store, Adidas, Unisport og Sportmaster.

Her ser du et udpluk af det aktuelle udvalg af indendørs fodboldsko til børn i vintersæsonen 2024 fra hhv. Nike og Adidas.

Nike indendørssko til børn

Her er eksempler på indendørs fodboldstøvler til børn, der kommer i varianter både med og uden sok.

Adidas Indendørssko til børn

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store