Grønne Lotto Solista 100 VIII Gravity fodboldstøvler med 3D strikdetaljer.

Grønne Lotto Solista 100 VIII Gravity Fodboldstøvler

Køb dine Lotto fodboldstøvler her

De grønne Lotto Solista 100 VIII Gravity er Lottos innovative, snørebåndløse fodboldstøvle, designet til hurtige spillere. Overdelen er fremstillet af et stykke 3D strikket materiale, som sikrer ultimativ lethed, aerodynamik og boldkontrol. Solista bærer stolt arven fra den første snørebåndløse fodboldstøvle videre, nu med et nyt grafisk design inspireret af hastighed. Bagtrykket hylder Lottos rødder i Montebelluna, skoens vugge, og den italienske opfindsomhed bag skabelsen af den første snørebåndløse fodboldstøvle.

FG ydersål på Grønne Lotto Solista 100 VIII Gravity, optimeret for fast underlag.

Støvlens overdel er karakteriseret ved et specielt design og prægning på forsiden for at forbedre boldkontrollen. Ankelen er forstærket i sokkeområdet for at støtte enhver fodbevægelse, hvilket giver total komfort og støtte. Det indre af støvlen har en førsteklasses mikrofiberforing med blødt memoryskum i hælområdet for maksimal komfort. Den ergonomiske tunge er udformet for at sikre komfort og en optimal pasform, mens den dobbelte pasform giver mulighed for at justere og personliggøre støvlens pasform ved hjælp af en ekstra udtagelig indersål.

Detalje af ergonomisk tunge og dobbelt pasform i Grønne Lotto Solista 100 VIII Gravity.

Ydersålen er designet til fast underlag (FG) og omfatter seks EVO-knopper placeret strategisk for at forbedre trækkraft, acceleration, bremsning og hurtige retningsskift kombineret med fem koniske knopper for at øge stabiliteten og fleksibiliteten. Dette understøtter multidirektionelle bevægelser og effektive afsæt. Derudover bidrager en klingeformet knop til ekstra trækkraft og kontrol under acceleration på kort og tørt eller let fugtigt naturgræs. Outsolets konstruktion, PUNTOFLEX, er en særlig teknisk indretning, der tillader foden at bøje korrekt og giver fremragende elastisk tilbageføring, mens materialet Nylon PA 12 sikrer fremragende fleksibilitet, reaktivitet og lethed.

Mere info

Spillere

Underlag: Til brug på græs

Selv om den viste model er beregnet til brug på græs finder du den også til en række andre underlag.

Her kan du købe dine Lotto fodboldstøvler

Her finder du links til vores bedste anbefaling når det gælder Lotto fodboldstøvler.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store