Puma Forever Faster Pack

Køb dine Puma fodboldstøvler her

Med introduktionen af den nye Puma Forever Faster Pack introducerer Puma en ny dimension af spil med innovative teknologier, der sætter standarden for fremtidens fodboldstøvler.

Innovativt Design med Puma FUTURE

FUTURE-støvlen fra Puma Forever Faster Pack er designet med et adaptivt FUZIONFIT360-overdel, som kombinerer et dobbelt mesh, strækbart strik og PWRTAPE for at låse foden fast i en behagelig og støttende pasform – så du kan spille med eller uden snørebånd. De udviklede 3D-teksturer på nøglekontaktpunkter er optimeret for at forbedre boldgreb og kontrol, mens den todelt Dynamic Motion System ydersål øger stabilitet, smidighed og trækkraft.

Puma ULTRA: Tag Din Hastighed til Næste Niveau

Når de tror, du ikke kan blive hurtigere – gør du det. ULTRA, med sin letvægts ULTRAWEAVE-overdel, tager sin signatur for hastighed og acceleration til næste niveau. Anvendelsen af PWRTAPE er inspireret af den menneskelige fods anatomi for at yde naturlig støtte til hurtige retningsskift og tempo.

Puma KING: Kontrol og Komfort

Kontrol har aldrig føltes mere komfortabel med Puma KING. Fremstillet med K-BETTER™, et ikke-animalisk baseret overmateriale, udviklet for optimal føling, komfort og holdbarhed. Den lette ydersål er udstyret med en ekstern hælkappe, integreret stabilitetssøjle og koniske knopper, så du har lige så meget kontrol over dine bevægelser som over bolden.

Bæredygtighed i fokus

I retning mod en bedre fremtid er overdelene på FUTURE, ULTRA og KING fremstillet med mindst 20% genanvendte materialer.

Også tilpasset kvinders anatomi

Puma fortsætter med at udvikle sit Women’s Fit med en smallere pasform skræddersyet til kvinders fods anatomi, det nye FOREVER. FASTER. pack Women’s Fit er designet til at forbedre komfort og præstation for kvindelige kreatører, bygget anderledes for at støtte de kvinder, der gør en forskel på banen.

Oplev den revolutionerende performance og stil med Puma Forever Faster Pack, tilgængelig hos forhandlere over hele verden med fra den 11. april.

Mere info om Puma Forever Faster Pack

Spillere: Du kan bl.a. se Jack Grealish, Xavi Simons, Kingsley Coman, Kai Havertz, Antoine Griezmann og Memphis Depay spille med dem.

Underlag: Til brug på græs

Selv om den viste model er beregnet til brug på græs finder du den også til en række andre underlag.

Her kan du købe dine Puma fodboldstøvler

Her finder du links til vores bedste anbefaling når det gælder Puma fodboldstøvler.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store