Euro 2020

Ronaldos Fodboldstøvler ved EURO 2020

Nu kan vi endelig kigge nærmere på den nye Ronaldos Fodboldstøvler ved EURO 2020.

Har du set Ronaldos Fodboldstøvler ved EURO 2020? Indtil videre har der været masser af mål i dem, og som sædvanligt er der blevet sat rekorder på stribe.

Han har nu taget rekorden for flest mål scoret ved et EM, som han tidligere delte med selveste Michel Platini. Derudover er han også den første spiller til at deltage og score ved 4 EM i træk. ikke nok med det har han nu også tangeret rekorden for flest landskampsmål. Imponerende.

Ronaldos Fodboldstøvler ved EURO 2020

Han røde og hvide Nike Mercurial Superfly ‘Spark Positivity’ har ikke kunne købes i butikkerne før nu. De lander nemlig til salg hos Unisport og i Nike Store d. 28. juni 2021.

Om Portugal og Ronaldo kommer til at gå hele vejen ved EURO 2020 skal vi ikke spå om, men holdet og ikke mindst Ronaldo har alle kvaliteterne til at gøre det.

Ronaldos Fodboldstøvler ved EURO 2020

Måske har du set Portugals hjemmebane- og udebanetrøjer ved årets Euro 2020. De er virkelig flotte og helt klart også blandt de allerflotteste ved årets EM slutrunde.

Portugal og Ronaldo har indtil videre ved Euro 2020 mødt holdene Ungarn, Frankrig og Tyskland. Den første kamp mod Ungarn blev vundet sikkert med 3-0, mens man tabte med 2-4 til Tyskland, og sidste kamp mod Frankrig blev delt med et 2-2 resultat.

Belgien skal overvindes i 8-delsfinalen hvis drømmer om at kalde sig Europamestre på ny skal indfries.

Her kan du købe 'Ronaldos Fodboldstøvler ved EURO 2020'

Hvis du er på jagt efter Mercurial Superfly, bør du holde øje med de listede forhandlere.

De har altid et kæmpe stort udvalg af fodboldstøvler til græs og kunstgræs, ligesom du finder masser af modeller til indendørs brug.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store