Atletico Madrid Hjemmebanetrøje 2021

Køb din Atletico Madrid fodboldtrøje her

Tjek lige den nye Atletico Madrid Hjemmebanetrøje 2021 ud. De forsvarende spanske mestre har netop smidt en ny fodboldtrøje på hylderne og i designprocessen er posen da i den grad blevet rystet.

De normalt så snorlige røde og hvide striber er blevet udskiftet med et noget mere trashet udtryk.

Det er et modigt valg at gøre det her på en så højprofileret hjemmebanetrøje. Det er jo altså oftere på f.eks. 3. trøjerne vi ser designerne smide alle regler overbord og give den fuld gas på designet.

Atletico Madrid Hjemmebanetrøje 2021

Atletico Madrid Hjemmebanetrøje 2021

Atletico Madrid står over en nærmest umulig opgave i den kommende sæson når det spanske mesterskab skal forsvares. Ikke fordi de ikke har kvaliteterne til at gå hele vejen igen, men fordi der står to kæmpe rivaler klar i kulisen. Det er ingen hemmelighed at både FC Barcelona og Real Madrid vil gøre alt i deres magt for at smadre La Liga og vise hvem der er den største klub i Spanien.

Har du set den nye hjemmebanetrøje fra Real Madrid, eller måske den fra FC Barcelona?

Bortset fra det vilde og trashede look, er alt naturligvis som det plejer på hjemmebanetrøjen fra Atletico Madrid. Farverne er holdt i rød, hvid og en lille smule blåt. Præcis som det nu engang skal være.

Atletico Madrid Hjemmebanetrøje 2021

Om Luis Suares, João Felix og de andre Atletico Madrid stjerner kan køre sejren hjem fra spids igen vil tiden vise. I mellemtiden skal du beslutte dig for hvilken stjerne der skal pryde din nye Atletico trøje.

Fodboldtrøjerne kan naturligvis bestilles i størrelser til børe børn og voksne.

Atletico Madrid fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Nike Store Nike Store og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store