Borussia Dortmund ‘Signal Iduna Park’ Fodboldtrøje 2024

Køb din Borussia Dortmund fodboldtrøje her

Puma og Borussia Dortmund fejrer ’50 år hjemme’ med en specialudgave af fodboldtrøjen, som ærer Signal Iduna Park. Denne ikoniske arena, kendt af fodboldfans over hele verden for sin rige historie, unikke arkitektur og fantastiske atmosfære, har været Borussia Dortmunds hjem siden 1974. Dengang kendt som Westfalenstadion, har stadionet været vidne til utallige uforglemmelige fodboldøjeblikke.

En hyldest i stof og syninger

Denne specialudgave af trøjen er mere end bare en beklædningsgenstand; det er et symbol på passion og stolthed over BVB’s farverige historie og dets unikke fans. Trøjen fremhæver særlige detaljer og grafik inspireret af stadionets storartede arkitektur, der hylder fem årtiers historie på en af fodboldens mest ikoniske arenaer. Replica-versionen af trøjen er skabt med PUMAs avancerede dryCELL teknologi og fremstillet ved brug af PUMAs RE:FIBRE teknologi, som indeholder mindst 95% genbrugt tekstilaffald. Denne Special Edition Collection forener fortidens arv med en bæredygtig fremtid.

Marco Mueller, PUMAs Senior Director of Product Line Management Teamsport Apparel, udtaler: “Det er en ære at samarbejde med Borussia Dortmund på denne milepæl. Special Edition Trøjen er mere end sportstøj – den er et bærbart emblem af passion og stolthed for BVB’s historiefortælling og fejrer unikheden af deres fantastiske fans og et af verdens bedste stadioner.”

Borussia Dortmund 'Signal Iduna Park' Fodboldtrøje 2024

Fra den 5. april kan fans og samlere skaffe sig Borussia Dortmund Jubilæumskittet og kollektionen, der ikke blot hylder et halvt århundredes fodbold, men også signalerer en fremtid, hvor tradition og bæredygtighed går hånd i hånd. Fejr denne bemærkelsesværdige æra sammen med Borussia Dortmund og vis din støtte i denne specialdesignet ‘Signal Iduna Park’ Fodboldtrøje 2024, et ægte vidnesbyrd om klubånd og fodboldglæde.

Borussia Dortmund fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store