Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2021

Køb din Brøndby IF fodboldtrøje her

Den nye Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2021 er faktisk ret flot og lever fuldt op til de parametre en veldesignet fodboldtrøje skal leve op til.

Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2021

Et af parametrene er t man aldrig skal være i tvivl om hvilket hold der er repræsenteret. Vi ser nogen gange designs stikke helt af, men med denne gule fodboldtrøje er der vist ingen der ved første øjekast er i tvivl om at det er vestegnenes drenge og piger der er repræsenteret.

Selv om udtrykket er helt simpelt og nemt af afkode er der kælet for en række detaljer på trøjen, som helt bestemt taler til dens fordel.

I nakken finder du teksten STOLTHED – ÆRE – SJÆL. Ord der passer meget fint ind i den retorik man ynder at benytte i klubben fra den Københavnske vestegn.

De klassiske Hummel vinkler finder man ikke, som normalt, fra skuldrene og ned ad ærmerne, men derimod ned langs siden, fra armhulen og ned.

Trøjen er designet i flere nuancer af gul, ligesom der er brugt både en mørk og lys blå farve.

Den nye Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2021 har Booztlet branding på brystet, sammen med et liulle Hummel logo, og naturligvis Brøndby IF logoet med de 2 stjerner over. Stjernerne repræsenterer hver 5 vundne danske mesterskaber.

Andreas Maxsø Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2021

På ryggen finder du naturligvis Spillernavn og nummer, men også endnu en sponsor, NTG.

Alt i alt en rigtig pæn og simple Brøndby IF spillertrøje, hvor der er kælet for detaljerne, uden at det bliver for meget.

Om Brøndby IF kan gå ud og genvinde det danske mesterskab skal vi ikke kunne forudse, men de er i h vert fald klædt pænt på på hjemmebane.

Brøndby IF fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Hummel og den store danske forhandler Unisport.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “MAXSØ” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store