Christian Eriksen FC København Fodboldtrøje

Køb din FC København fodboldtrøje her

Er det realistisk at kunne købe en Christian Eriksen FC København Fodboldtrøje i løbet af 2022?

Vi ved det naturligvis ikke, men sikkert er det at spekulationerne er mange om hvor Christian Eriksen skal fortsætte sin karriere. Eriksen har netop meldt ud at hans erklærede mål for 2022 er at spille VM i Qatar for Danmark sidst på året.

Køb din FC København fodboldtrøjer hos Unisport eller hos Sportmaster

For at det skal kunne ske er han naturligvis nødt til at repræsentere en fodboldklub og det er her vi spekulerer i om ikke FC København kunne være en mulighed.

I nedenstående analyse har vi naturligvis grebet fat i alle halmstrå, store som små, der kunne være medvirkende til en transfer.

Hvorfor skulle Christian Eriksen skifte til FC København?

Hjemlængsel

Christian Eriksen har aldrig spillet senior fodbold i Danmark. Hvis Christian Eriksen efter sin sygdom skulle være blevet ramt af hjemlængsel, vurderer vi at FC København er bedste bud på en dansk klub.

PARKEN

Gennem hele Christian Eriksens karriere er der en særlig arena han kontinuerligt har spillet fantastisk i. Nemlig Parken. Kunne det være et lille argument for at vende tilbage til netop denne hjemmebane?

William Kvist

William Kvist der i dag er i bestyrelsen har efter sigende et rigtig godt forhold til Christian Eriksen. Ud over at de har spillet et hav af landskampe sammen har de begge været en del af spillerrådet og har dermed også gode relationer ud over det, dengang, spillemæssige.

Lægestaben

Måske lige præcis i dette tilfælde er det vigtigt at have en lægestab omkring sig som man stoler på. Morten Boesen der til dagligt er læge for FC København er også tilknyttet landsholdet. I et puslespil omkring en transfer skal man have alle de små brikker med, og måske hans meget nære forhold til Christian Eriksen kan have en indflydelse på en evt. transfer.

Økonomi

Hvis det nogensinde skulle være muligt for en dansk klub at hente Eriksen hjem må det være i en situation som nu hvor han er kontraktfri. Han bliver ikke billig, men mon ikke der vil kunne findes penge til hans løn hvis han på nogen måde skulle være interesseret?

Skal du have en Christian Eriksen FC København Fodboldtrøje?

Hvis alt falder i hak, og Christian Eriksen ender i FC København er der ingen tvivl om at der vil blive langet rigtig mange trøjer over disken.

Både FC København Hjemme- og udebanetrøjerne. I foråret er det i øvrigt også annonceret at der er en ny 3. trøje på vej.

FC København fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Adidas og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store