Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtrøje

Køb din Manchester United fodboldtrøje her

Hvis du ligesom en hel masse andre er på jagt efter en Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtrøje skal du læse med her, for der er et par ting du lige skal forholde dig til inden du bestiller din trøje hjem til adressen.

Du kan bestille din Ronaldo trøje hos Unisport og Sportmaster.

For lige at lave et kort resumé, så er det i løbet af super kort tid gået fra at Cristiano var en feteret stjerne i Juventus, til at han er skiftet tilbage til klubben der for alvor gav ham sit internationale gennembrud, nemlig Manchester United.

Hvilken Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtrøje skal man vælge?

Manchester United har i denne sæson præsenteret en række lækre spillertrøjer, som man nu kan overveje at købe. Hvis du er på udkig efter en Ronaldo spillertrøje kan du vælge mellem følgende modeller.

Den klassiske – Hjemmebanetrøjen

Manchester United FC Hjemmebanetrøje 2021

Den afslappede – Udebanetrøjen

Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtrøje 2021

Den vovede – 3. trøjen

Cristiano Ronaldo Fodboldtrøje

Fodboldtrøje til kvinder, mænd eller børn?

Når du har valgt designet på din nye Ronaldo fodboldtrøje skal du naturligvis også forholde dig til om trøjen skal benyttes af en velvoksen mand, en kvinde eller et barn. Adidas har naturligvis versioner til alle.

Trøjerne til kvinder er tilpasset den kvindelige anatomi, typisk ved at have mere talje end de klassiske lidt kasseformede herremodeller.

Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtrøje til kvinder

Familens yngste medlemmer skal naturligvis ikke snydes. Du kan købe Manchester United spillersæt til børn, hvor man får både spillertrøje, shorts og fodboldstrømer med i pakken.

Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtrøje til børn

Faktisk kan du købe Manchester United dragter helt ned til baby størrelse. Kan du forestille en bedre gave til f.eks. en barnedåb? …nej vel?

Ronaldo Manchester United Fodboldtrøje til baby

Hvilket nummer skal Cristiano Ronaldo spille med?

Opdatering d. 2. september! Manchester United har netop meddelt at Cristiano Ronaldo fremover trækker i det legendariske nummer 7.

Vi ved alle at Cristiano er blevet synonym med nummer 7. Det var det nummer han slog igennem med i Manchester United og senere tog med sig til Real Madrid og senere Juventus FC.

Nu hvor han er tilbage i Manchester Uniter er der dog ikke umiddelbart mulighed for at trække i trøje nummer 7, med mindre Edison Cavani bliver bedt om at opgive sit nummer og overlade det til Ronaldo. Det forventer vi ikke sker, så vi spekulerer i om Ronaldo kunne finde på at indtage sit gamle nummer 28, som han i sin tid spillede med i FC Porto. Klubben Ronaldo spillede i inden han drog til England og Manchester United, og kickstartede sin karriere.

Cristiano Ronaldo i Manchester United

I Ronaldo’s første periode i Manchester United der gik fra 2003-2009 formåede han at score 118 mål i 292 kampe. Et højt scoringsgennemsnit, som kun er blevet endnu bedre i de klubber han har repræsenteret senere i karrieren.

Om han kan komme ind på holdet i dag, og gøre det endnu bedre må tiden vise. Han har unægteligt viljen, rutinen og evnerne til at opnå alt hvad han ønsker.

Manchester United fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store