Black Friday 2021 DK

Danmark Hjemmebanetrøje til VM Qatar 2022

Danmark Hjemmebanetrøje til VM Qatar 2022.
Du vil bl.a. kunne opleve den nye trøje når de vigtige kampe i VM skal afvikles. Kampe der altid er meget opmærksomhed omkring fra tilskuere og presse.
Spillerne fra Danmark er med andre ord klar til at gøre landet ære, og mon ikke denne nye trøje kan give dem et ekstra skub i den rigtige retning.

Hele landet kigger med når Christian Eriksen, Simon Kjær og resten af den danske trup trækker i den nye Danmark Hjemmebanetrøje til VM Qatar 2022.

DBU har sammen med Hummel designet hele 3 bemærkelsesværdige fodboldtrøjer som alle skal benyttes under VM i Qatar.

Danmark Hjemmebanetrøje til VM Qatar 2022

Vi kommer ikke udenom at vi skal spille VM i Qatar uanset hvor kontroversielt det nu måtte være. DBU og Hummel har valgt at designe hjemmebanetrøjen helt i rød for ikke at skille sig ud fra mængden, en.men blot være tilstede, spille fodbold og så hjem igen. Man ønsker ikke at stille op til PR arrangementer og skabe en masse opmærksomhed over sin deltagelse ud over det der skal ske på grønsværen.

Skal du selv have fat i den nye Danmark Hjemmebanetrøje til VM Qatar 2022?

Danmark Hjemmebanetrøje til VM Qatar 2022

Når vi skriver ‘helt i rød’ så mener vi det. Alle detaljer på trøjen er røde, selv DBU logoet skal ikke træde frem på nogen måde. En stærk visuel statement. Lad os håbe at trøjen bringer drengene masser af held og gode resultater og at de kan nøjes med at fokusere på deres præstationer på banen.

Kampene i den indledende pulje kommer til at stå mod Tunesien, Australien og mastodonterne fra Frankrig. Tre spændende kampe hvor vi vel må forvente at have en chance i alle opgørene. Det er i hvert fald helt sikkert at man ikke skal afskrive Danmark på nogen som helst måde. Det ved hele Europa allerede efter præstationen ved det seneste Europamesterskab i 2021. Måske respekten for det danske landshold bliver udbredt til hele verden efter denne slutrunde. Vi ved det ikke endnu, men man har vel lov til at drømme – det er også det fodbold handler om.

De danske landsholdstrøjer har ved de foregående slutrunder været totalt udsolgt. Vi forestiller os at Hummel i år har produceret ekstra mange trøjer så alle kan få fingrene i dem, men hvis du vil være helt sikker på at få en trøje skal du ikke vente for længe.

Her kan du købe den nye Danmark Hjemmebanetrøje til VM Qatar 2022

Fra forhandlerne nedenfor kan du finde det du søger, samt andre fede spillertrøjer fra landshold i hele verden.

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Euro 2020
Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “ERIKSEN” på ryggen vil gøre stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store