England Hjemmebanetrøje EURO 2024

Køb din England fodboldtrøje her

Der skal nok blive rift om den nye England Hjemmebanetrøje EURO 2024, for England er traditionelt set en af de helt store fodboldnationer.

England vil bære deres hvide og blå Nike-trøjer med stolthed på hjemmebane, når de går ind i kampen i Gruppe C ved EM. Med en stolt fodboldtradition og en dedikeret holdånd er det engelske hold klar til at imponere verden med deres præstationer.

England Hjemmebanetrøje EURO 2024

Deres modstandere, herunder Slovenien, Danmark og Serbien, skal være forberedt på en taktisk og fysisk udfordrende kamp, når de står over for det engelske hold på banen. Med deres karakteristiske Nike-trøjer og en dedikeret fanskare i ryggen er England fast besluttet på at gå hele vejen i turneringen.

På forhånd forventes Englands opgør imod Danmark at blive definerende for hvem der går videre fra gruppe C. Vi håber naturligvis på dansk succes, men i mellemtiden kan vi jo så nyde den engelske trøje trods alt.

England fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Nike Store Nike Store og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “KANE” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store