FC Bayern München Hjemmebanetrøje 2024

Køb din FC Bayern München fodboldtrøje her

Adidas og FC Bayern München præsenterer stolt den nye hjemmebanetrøje for sæsonen 2024/25, som for første gang i klubbens historie introducerer tre forskellige nuancer af den ikoniske røde farve. Dette nyskabende design bringer friske perspektiver til det velkendte lodrette stribede mønster, som fansene elsker. Det gør de gennem kreativ brug af diamantformen, der er kendt fra klubben og regionen.

Ny FC Bayern München trøje præsenteret med avanceret HEAT.RDY teknologi.

FC Bayern München Hjemmebanetrøje 2024

Trøjens design inkluderer sammenflydende mørkere og lysere bølgede striber i klubbens primære farve, rød. Det giver et moderne twist til et af fodboldens mest genkendelige trøjer. En tredje nuance tilføjer detaljer til trøjen med en mørkerød version af adidas-logoet, de tre striber, klubbens våbenskjold, holdnavnet og sponsorlogoerne.

Denne triple-røde farveskala er en subtil hyldest til FC Bayern Münchens status som det eneste herrehold i Tyskland, der har vundet The Treble. De vandt Bundesligaen, DFB Pokal Cup og UEFA Champions League titlerne i sæsonerne 2012/13 og 2019/20.

Nærbillede af FC Bayern München 2024 trøje med diamantmønstre.

Dybde og arv gennem detaljeret design

Med en dyb respekt for klubbens arv, er diamantformer, der er synonyme med holdets våbenskjold og Bayerns flag. Klubbens motto, Mia san Mia – hvilket betyder ‘vi er, hvem vi er’ – pryder trøjens ydre nakke som en hyldest til den urokkelige lidenskab og stolthed, der forener spillere på banen med fansene på tribunerne.

En talsperson for adidas’ design udtaler: “Rød er mere end bare en farve for FC Bayern München – det er et veletableret symbol på klubbens tidlige oprindelse i Bayern og har været i hjertet af holdets identitet i over 100 år. Det viser sig ved holdets kærlige kaldenavn – ‘Die Roten’ (De Røde). Vi ønskede at skabe en trøje, der hædrede dette, men på en uventet måde.”

FC Bayern München hjemmebanetrøje 2024 med trefarvet design.

Præstation og komfort i højsædet

Fremstillet til præstation og for at give verdensklasse spillere selvtilliden til at præstere under pres, har de lette trøjer den nyeste adidas-teknologi og er skabt i tæt samarbejde med FC Bayern München mændenes og kvindernes hold.

Jerseyens version til brug på banen er konstrueret med HEAT.RDY teknologi, optimeret til at holde spillere følelsen komfortable. Fansenes version har AEROREADY teknologi, som bruger svedabsorberende materialer til at holde kroppen tør.

FC Bayern München fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Adidas og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “KANE” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store