F.C. København Hjemmebanetrøje 2021

Køb din FC København fodboldtrøje her

Når Rasmus Falk iklæder sig den nye F.C. København Hjemmebanetrøje 2021 er det med et eneste mål for øje. Nemlig det der vel altid er målsætningen i København; at vinde alle fodboldkampe. Sammen med holdkammeraterne skal de følge op på en skuffende 2020/21 sæson, der dog sluttede med pil op og en godkendt afslutning i mesterskabs-slutspillet.

F.C. København Hjemmebanetrøje 2021

Den nye F.C. København Hjemmebanetrøje 2021 er som traditionen byder det naturligvis hvid, men der er også en del store ændringer i forhold til trøjerne de sidste mange år. I år finder vi nemlig ikke det ikoniske Carlsberg logo på maven af trøjen, men derimod den nye storsponsor Unibet. Dette har været til stor diskussion blandt FCK fans i hele landet og meningerne om dette skifte er mange. Unibet har tilpasset deres normalt grønne logo til trøjen, og holder det på hjemmebanetrøjen i blåt.

F.C. København Hjemmebanetrøje 2021

Carlsberg slipper dog ikke FC København helt og du finder deres logo på ærmet. Som noget nyt har Superligaklubberne nu fået lov til at tilføje et ekstra logo på ærmet, og det benytter Carlsberg sig altså af nu.

Trøjen er som nævnt helt hvis, men med tydelige blå Adidas striber der løber fra armhulen og ned langs siden af trøjen.

Som vi har set det på de seneste par udgaver af FC København fodboldtrøjerne finder du Københavns byvåben i nakken. En rigtig fin detalje.

FC København fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Adidas og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “FALK” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store