FC St. Pauli 3. trøje 2019

Køb din FC St. Pauli fodboldtrøje her

Det er ikke svært at se hvorfor denne nye FC St. Pauli 3. trøje 2019 skiller sig særligt ud. I Danmark har der det seneste års tid været stor debat omkring homofobi i fodbold.

Klubberne tager naturligvis afstand fra homofobi, der aldrig bør forekomme hverken i omklædningsrummet, på træningsbanen eller på stadion blandt fans. Som så ofte før, tager St. Pauli den lige en tand længere.

For hvorfor skal man tage afstand fra homofobi, hvis man i stedet for kan hylde mangfoldigheden og pryde sin spillertrøje, shorts og strømper med det regnbuefarvede statement. Respekt til St. Pauli.

FC St. Pauli 3. Trøje 2019

Det er ikke mange fodboldklubber der er lige så kitch som FC St. Pauli. Arbejderklubben fra Hamborg har en særlig plads i manges hjerter. Men et meget mangfoldigt publikum, hvor mange også er til den anarkistiske side skiller denne klub sig virkelig ud fra mængden.

Det er ikke ofte man møder en klub hvor dødningehovedet er blevet en del af deres brand, og det er slet ikke ofte du finder en klub hvor hjemmebanetrøjen er… brun!

FC St. Pauli fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “DIAMANTAKOS” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store