Black Friday 2021 DK

Gul England Målmandstrøje EURO 2020

Gul England Målmandstrøje EURO 2020.
Du vil bl.a. kunne opleve den nye trøje når de vigtige kampe i EM skal afvikles. Kampe der altid er meget opmærksomhed omkring fra tilskuere og presse.
Den nye trøje er leveret af Nike, og så ved man godt at der er tale om et kvalitetsprodukt, hvor intet er overladt til tilfældighederne.
Trøjen er i denne version holdt i farverne, gul. Farver der altid pynter på tilskuerpladserne.
Spillerne fra England er med andre ord klar til at gøre landet ære, og mon ikke denne nye trøje kan give dem et ekstra skub i den rigtige retning.

England er en af favoritterne til at nå hele vejen i år, fordi de har en masse spændende talenter, men også en masse stjerne spillere som Rashford, Kane, og Sterling. De unge talenter fra England er også utroligt langt fremme i år, og hvis Mount, Foden, Sancho osv, spiller op til deres bedste så er der en stor chance for at guldet skal med en tur til England. England er i pulje med Kroatien, Tjekkiet og Skotland. Det bliver også spændende at se hvem der kommer til at vogte målet i denne flotte gule udgave. Henderson, Pope og Pickford kommer helt sikkert til at slås omkring pladsen, men hvem det bliver må vi vente at lidt endnu med at få offentliggjort fra den engelske landstræner.

Her kan du købe den nye Gul England Målmandstrøje EURO 2020

Fra forhandlerne nedenfor kan du finde det du søger, samt andre fede spillertrøjer fra landshold i hele verden.

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Euro 2020
Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “HENDERSON” på ryggen vil gøre stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store