Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2021

Køb din Liverpool FC fodboldtrøje her

Den nye Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2021 går lidt i en ny retning, og kan måske tolkes som en reaktion på en sæson der ikke helt er gået de forsvarende Premier League mestres vej.

Den nye hjemmebanetrøje er for anden sæson i træk, designet af Nike og er naturligvis overvejende rød, som en rigtig Liverpool fodboldtrøje skal være. Det nye element på trøjen er det orange bånd du ser rundt i den runde halsudskæring samt på ærmerne. Derudover finder du diagonale tynde orange striber på tværs af trøjen.

Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2021

Ud over det ikoniske Liverpool emblem på venstre bryst finder du Nike branding på højre bryst og trøjesponsoren Standard Chartered på brystet.

Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2021

Den nye Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2021 bliver naturligvis lanceret med et brag, og du kan i Nike Store, finde modellen i størrelser til både herrer, damer og børn i alle aldre. De populære mini kits til de yngste hvor der både følger shorts og strømper med er naturligvis også på hylderne nu.

Liverpool FC fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Nike Store Nike Store og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “SALAH” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store