Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2024

Køb din Liverpool FC fodboldtrøje her

Liverpool FC præsenterer den nye hjemmebanetrøje for 2024/25-sæsonen.

Liverpool FC har netop afsløret den nye hjemmebanetrøje for sæsonen 2024-25. Denne moderne remix af det legendariske design fra 1984 er ikke blot en trøje, men et stykke historie. Med muligheden for forudbestilling direkte hos Liverpool FC Shoppen er det en oplagt chance for at eje et stykke af klubbens stolte arv.

Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2024

Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2024

Denne nye version af hjemmebanetrøjen kombinerer klassiske elementer med ny teknologi. Mønstret, en hyldest til klubbens berømte motto “You’ll Never Walk Alone” (YNWA), er indgraveret i stoffet med en iøjnefaldende kromgul detalje. Det tilføjer et moderne touch til det nostalgiske design.

Trøjens unikke krave med traditionelle gule og røde detaljer er en direkte reference til det ikoniske design båret af Joe Fagans mandskab i 1984. Dengang løftede Liverpool FC det europæiske mesterskabstrofæ i Rom. Både trøjen og shortsene er forsynet med gule og hvide paneler på siderne, hvilket tilfører et frisk pust til det samlede look.

Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2024

Teknologien bag trøjen er lige så imponerende som dens design. Fremstillet med Nike’s Dri-Fit ADV teknologi, sikrer den en optimal åndbarhed og fugtregulering. Så kan du føle dig tør og komfortabel fra kampens start til slutfløjt. Dette gør trøjen ideel til både spil og hverdagsbrug.

Den kreative reklamekampagne bag trøjen trækker også inspiration fra den historiske finaleby fra 1984, og fusionerer mode med fodbold. Den stilede præsentation af trøjen er akkompagneret af premium italiensk-inspirerede modeelementer. Det skaber en oplevelse, der appellerer både til fodboldfans og modeentusiaster.

Indførelsen af bæredygtighed gennem Nikes “Move to Zero” initiativ viser også Liverpool FC’s forpligtelse til miljøet. Hver trøje er fremstillet af 100% genanvendt polyester fra plastflasker, hvilket understreger klubben og Nikes dedikation til at reducere miljøaftrykket.

Personlige meninger og holdninger til den nye trøje

Både mændenes og kvindernes anførere har udtrykt deres begejstring for det nye kit. Virgil van Dijk, mændenes holdkaptajn, roser det nye kits retro vibe, og Taylor Hinds, vicekaptajn for kvinderne, ser frem til at bære trøjen som en del af klubbens rige historie.

Trøjen er allerede nu tilgængelig for forudbestilling, og bliver sat i almindeligt salg fra d. 16. maj. hos Nike Store og Unisport.

Liverpool FC fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Nike Store Nike Store og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “SALAH” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store